Most jön az év végi bizonyítvány, de az enyém totálisan rossz, de erről anyám nem tud, most mit csináljak? Legyek öngyilkos?
Készülj fel arra, hogy ezen a nyáron nem fogsz sokat bulizni, csavarogni járni...
Öngyilkosságon meg ne gondolkozz, csak ha már 50 éves vagy legalább :D
ezzel már nem tudsz semmit tenni,maximum anyukád nagyon haragszik majd rád,hogy nem mondtad el neki,hogy rosszul állsz ,de ezért nem éri meg öngyilkosnak lenni :))
fel a fejjel,majd jövőre javítasz!
amúgy hányadikos vagy? és mennyire lesz rossz a bizid?
5,6 még semmi 9-10-hez képest :'(
de én aránylag jó vagyok a 3,7-es átlagommal :D
de azért nehogy öngyilkos legyél !
amúgy jól gondolom,hogy fiú vagy?:)
anyukád meg jobban ki lenne akadva ha meghalnál és akkor saját magát bántaná azzal,hogy miatta haltál meg,szóval felejtsd el az öngyilkosságot...
Ma az év végi jegyeimről beszélgettem a szüleimmel.
Majdnem elbőgtem magam, mivel semmi sem úgy sikerült, ahogy terveztem - pedig annyira igyekeztem -, és minden rossz dolog ma zúdult rám.
Végül csak annyit mondtak...
"legalább átmentél!" XDDD
Ne félj, nem lesz baj. Jövőre próbálj meg egy egy kicsit javítani. Nem kell sokat, csak az a lényeg, hogy lássák, tényleg komolyan veszed a sulit.
Én amúgy most végzem a tizediket, eddig ez volt életem legnehezebb sulis éve. Hála az égnek következő héten már nem kell mennem :)
Szóval ne keseredj el, ne legyél öngyilkos. Élvezd ki a nyarat - amíg még lehet -, hogy feltöltődve foghass hozzá a tanuláshoz.
Sok szerencsét és sikert jövőre ;)
Aki öngyilkos akar lenni az szimplán hülye.
Tanultál volna! Ne menekülj el a következményektől, hanem viseld azokat!
Az én anyum is ilyen és én is elcsesztem az év végit...anyám ki fog akadni, mert nem tud 2db kettesről...ráadásul az a kettő a töri és a matek. Ki fog nyírni, valószínűleg egész nyáron ezt hallgatom, de valahogy kibírom (headset...)
Te pedig nehogy öngyilkos legyél! Még csak hatodikos vagy, ha nagy leszel a kutya se kérdezi meg milyen volt hatodikban az átlagod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!