Mit csináljak tesómmal? Totálisan elegem van már belőle!
Egy igazi semmirekellő lány létére(20éves). A szobájában ami van az leírhatatlan. A koszos ruhák a földön,tányér az asztalon,vastagon por a polcokon és még sorolhatnám. A durva,hogy máshol is ilyen,tehát a fürdőszobában mindenhol az ő haja van, a kádat egyszer se tudja maga után kitakarítani, a konyhában nem képes elpakolni maga után...Felmosó meg porszívó nem is tudom mikor volt nála.:S
Az az idegesítő,hogy mindent megcsinálok,hogy anyunak ne kelljen,így én takarítom a házat mindig. De arra se képes,hogy rendet tartson!
A ruháimat is elszedi tőlem. Veszek egy új felsőt mondjuk,és van,hogy rajta hamarabb látják,mint rajtam és én érzem cikinek mikor megkérdik,hogy elvetted tesód felsőjét? :S Nem lehet sajnos zárni a szobám ajtaját.
Mit lehet tenni egy ilyen nőszeméllyel? Anyuék se szólnak rá! Ők se kimondottan becsülik a rendet,de tesóm az iszonyat...:S
Már teljesen belefáradtam,hogy minden rám marad. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!