Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem totálisan kikelt...

A vőlegényem totálisan kikelt önmagából. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 17-20 éves koromig nyelvpiercingem volt, csak aztán egy betegség miatt ki kellett vennem. Pedig nagyon nagyon szerettem. (Van két tetoválásom is 17 éves korom óta, mindig imádtam az ilyen dolgokat) Most úgy döntöttem újra megcsináltatom, meg szeretnék industrial-t is (google), de mikor ezeket elmeséltem a vőlegényemnek (aki piercing nélkül ismert meg), teljesen kikelt magából. Hisztériázik szabályosan, hogy mi a francnak, csak fájni fog, meg hogy ilyen ribancos olyan ribancos.

Tudom, hogy oda kéne figyelnem a véleményére, de akkor is fesztivált rendezett mikor 20 centit levágattam a hajamból, akkor is mikor világosbarnáról sötétbarnára festettem, tehát maximálisan uralkodni akar a külsőmön. Egyrészt ez nekem egyáltalán nem tetszik, mert amúgy nagyon szabad lélek vagyok, és úgy érzem elég a kötöttség így is, másrészt szeretném ÉN jól érezni magam a SAJÁT bőrömben.

Komolyan mondom, akkora balhét levert, mintha azt jelentettem volna be, hogy sakktáblát tetováltatok az arcomra...

Ti hogyan döntenétek? Szeressenek titeket a hóbortjaitokkal együtt, vagy megalázkodtok a másik akarata előtt?

22/L

2011. máj. 1. 17:14
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Az élet egyszerűen túlságosan kevés ahhoz, hogy az ember állandóan másoknak akarjon megfelelni, és emiatt ne valósítson meg ártalmatlan, kicsi vágyakat.
2011. máj. 1. 17:36
 32/43 anonim ***** válasza:
35%
Aki az ilyenért elhagyná élete szerelmét is akár, az jó nagy hülye és tényleg csak a külsőségre utazik, a belső az semmit nem ér neki, az együtt töltött évek, stb...
2011. máj. 1. 17:38
 33/43 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha az jött le, hogy nem viselem a kritikát. Természetesen ellent mondok, mert próbálom a magam oldalát megvilágítani, de odafigyelek rátok (kivéve akik sértegetnek).

Egyébként rosszul gondoljátok, nem vagyok rocker, és denevérruhás anyuci sem lesz belőlem :) Nincsen "teféle társaság-om". Teljesen átlagos, kedves, közvetlen lány vagyok, normális barátokkal.

2011. máj. 1. 17:39
 34/43 anonim ***** válasza:
51%

Sajnálni tudom azokat az embereket, akik mások miatt nem valósítják meg az álmaikat, mert jaj, mit szólnak a többiek, égni fog a párom...

Pedig ebben semmi gyerekes nincs, ennyi erővel akkor ne hordjanak a nők divatos ruhát, ne sminkeljenek, ne hordjanak semmilyen ékszert, mert azzal is csak magukat csinosítják és úgyis kb. szinte az összes divat ruha undorító, nem beszélve a csili-vili rucikákról...

2011. máj. 1. 17:41
 35/43 A kérdező kommentje:
Épp ezt akartam mondani, hogy valahol mindenki a külsejénél kezdi az önmegvalósítást. Ebből soha nem nő ki senki. Csak a mikéntek változnak.
2011. máj. 1. 17:42
 36/43 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam el a válaszokat.

Szerintem a te esetedben azzal van a gond, hogy nem elmondta a véleményét, és megbeszéltétek, és kötöttetek valahogy kompromisszumot, hanem azzal, hogy kiakad és hisztizik, majd rád erőltetné a véleményét. Amit én személy szerint életem szerelmének sem hagynék, mert egy idő után azon kapnám magam, hogy én nem én vagyok, hanem valaki, akit ő kreált belőlem. Ez pedig, ha az ember szeret önmaga lenni, simán véget vethet bármilyen szerelemnek, kapcsolatnak.

És teljesen mindegy, hogy piercingről van szó, vagy bármi másról.

2011. máj. 1. 17:48
 37/43 anonim ***** válasza:
50%

Látom, nem értettétek amit írtam. Ilyen idős korban az emberek már készárut akarnak. Valószínűleg én is felakasztanám magam ha a párom egyik pillanatról a másikra kitalálná, hogy mostantól máshogy fog kinézni.

Attól még ugyanúgy szeretném, de zavarna baromira, ha pont úgy néz ki, ami nekem nem jön be.

Persze hogy van jogod úgy kinézni ahogy akarsz, de ha a párod utálja a piercingeket, neki is van joga beleugatni... merthogy nem hiszem hogy pl. csók közben ne zavarná a nyelvpiercinged.

Ha ezt nem érted meg, tényleg rád fér még egy kis komolyodás.

2011. máj. 1. 17:48
 38/43 anonim ***** válasza:
35%

Készáru??? Te viccelsz? Egy ember állandóan változik a sok inger és tapasztalat, divat, film, akármi hatására, bármikor beüthet bárkibe, hogy másképp akar kinézi, öltözni, bármi, nem csak, amit a kérdező akar.

Csóknál meg nem zavar a piercing, se orális szex közben, nekem is van 5 vagy több éve.

2011. máj. 1. 17:54
 39/43 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem itt mindkettőtök kompromisszumkészségével baj van. Nem mondom, hogy váljanak el útjaitok, mert ez még nem egy akkora probléma, ha a főbb kérdésekben passzoltok, de mindkettőtöknek engednie kéne. Kérdezd meg, hogy a kettő közül melyik zavarná jobban (van egy érzésem, hogy ez az industrial), és egyezzetek ki, hogy te pedig azt csináltatod meg, amelyik kevésbé vált ki belőle ellenérzést. Vedd figyelembe az ő véleményét is, mert bár magad miatt csináltatod, de ő fogja nézni. Meg az sem utolsó szempont, hogy később szándékozod-e kivenni. Ezt mint leendő orvos tanácsolom, porcot ne nagyon szúrass ki, mert ott marad a rés, és nagyon csúnyán hegesedik. Én biztos nem csináltatnék olyasmit, ami belőle ellenérzést vált ki, mert szeretem, és szeretnék neki is tetszeni, nem csak magamnak.

20/L

2011. máj. 1. 17:54
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

Jól le lettem pontozva :)

Ezek szerint a beszélgetés és a kompromisszum helyett a hiszti a megfelelő reakció egy kapcsolatban, és szó nélkül olyanná kell válni, amilyenné a másik akar változtatni.

Értem. És részvétem küldöm annak, aki így gondolja :)

17:48 voltam

2011. máj. 1. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!