A vőlegényem totálisan kikelt önmagából. Ti mit tennétek a helyemben?
A helyzet az, hogy 17-20 éves koromig nyelvpiercingem volt, csak aztán egy betegség miatt ki kellett vennem. Pedig nagyon nagyon szerettem. (Van két tetoválásom is 17 éves korom óta, mindig imádtam az ilyen dolgokat) Most úgy döntöttem újra megcsináltatom, meg szeretnék industrial-t is (google), de mikor ezeket elmeséltem a vőlegényemnek (aki piercing nélkül ismert meg), teljesen kikelt magából. Hisztériázik szabályosan, hogy mi a francnak, csak fájni fog, meg hogy ilyen ribancos olyan ribancos.
Tudom, hogy oda kéne figyelnem a véleményére, de akkor is fesztivált rendezett mikor 20 centit levágattam a hajamból, akkor is mikor világosbarnáról sötétbarnára festettem, tehát maximálisan uralkodni akar a külsőmön. Egyrészt ez nekem egyáltalán nem tetszik, mert amúgy nagyon szabad lélek vagyok, és úgy érzem elég a kötöttség így is, másrészt szeretném ÉN jól érezni magam a SAJÁT bőrömben.
Komolyan mondom, akkora balhét levert, mintha azt jelentettem volna be, hogy sakktáblát tetováltatok az arcomra...
Ti hogyan döntenétek? Szeressenek titeket a hóbortjaitokkal együtt, vagy megalázkodtok a másik akarata előtt?
22/L
Én megtenném. Szerintem te bármit teszel az úgysem fog tetszeni a párodnak. Megjegyzem ez nagyon kockázatos. Ha valaki ilyen szinten nem tűri a változást ott hatalmas gondok lesznek esküvő után. Tipikusan az a fajta férfi aki nem viseli el, hogy nő a pocakod mikor babás vagy. Utána pedig a gyereket sem fogja elviselni.
Jól meg gondoltad te, hogy vele akarod leélni az életedet?
Nem lesz két piercingtől ribancos külsőd. Szerintem a Te tested szóval te döntesz.Próbáld megbeszélni esetleg ha lehet akkor kompromisszum, csak az egyiket csináltasd meg.
Én mindkettőt megcsináltatnám,majd elfogadja ha már meg lesz.
Nekem industriálom van, fájni fog =) főleg ha neked sem megy át a tű a porcon, de szerintem megéri.
18 lány
Szelíd kompromisszumot kellene kötnötök. A tetoválással kapcsolatban jusson eszedbe, hogy azok is látni fogják és esetleg olyankor is,amikor éppen nem kellene. /pld. orvos, kiskorú gyerek, stb./ Sokan és nagyon nehezen szabadulnak meg megunt tetoválásaiktól. Egyébként egy férfinek sem mindegy, milyen dekorációjú nőve mutatkozik.
Ha annyira szabadlelkű vagy és nem akarsz alkalmazkodni, nem volna neked jobb egyedül? Vagy egy olyan fiúval, akinek ez bejön?
Ha az én párom akarná pirszingeltetni magát, lehet, hogy elhagynám.
Nem akarok senkit alázni, de komolyan mondom: idióta, elmebeteg dolog. Szerintem.
Elsőnél a pont.:D
Ennyi éves korukra lassan kinövik még a nők is a nyelvpiercinges hóbortot.
Láttál egy klippet, vagy posztert?Vagy mi a fenének az neked?Őszintén nem értem.Miért is lesz attól neked jobb?
Kinek akarod megmutatni?Vagy csak valami legyen a szádban?
Nőj már fel!Teljesen igaza van a párodnak, csak sajnálni tudom, egy gyerekkel van.
Szerintem még gyerekek vagytok, ha ilyesmin össze tudtok veszni.
Mindkettőtöknek engednie kéne...
Te mondhatnád azt, hogy csak akkor hordod a piercinget, amikor nem vagy vele, és erre ő mondhatja, hogy rendben oké. De ez csak egy a létező kompromisszumok közül.
Egy kapcsolat tele van kompromisszumokkal, találjatok egyet ti is.
1. Szerintem nem ribancos a nyelvpiercing. Hogy sok ribanc viseli, az nem az én gondom. Én nem akarok ezzel senkire se pozitív, se negatív benyomást tenni. NEKEM tetszik, és ez nekem elég is volna a magam részéről. Mert csak.
2. Megalázkodásnak azért nevezem, mert mindenben maga alá akar gyűrni, ami neki nem tetszik. Nem kompromisszumképes. Az más dolog, hogy ez engem általában nem érdekel, és megcsinálom amit akarok, őt meg utólag nem is zavarja (hajam pl.)... De most tényleg kolosszális a hiszti, és felfogni nem tudom, hogy miért. Szerintem a legtöbben ezeket az ékszereket - lévén nem túl feltűnő helyeken vannak - észre sem veszik, és nem is ez a célom.
3. Televarrva nem leszek, tetkó elég ami most van. Megjegyzem azokat szereti pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!