Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért kelsz fel...

Mennyi pénzért kelsz fel egyáltalán dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy netto 100 alatt nem nagyon mozdulnak, mert akkor inkább eltartatják magukat. Nálad mi a minimum összeg?
2011. ápr. 24. 17:42
1 2 3 4
 31/38 napietus ***** válasza:

igazából mind1, mennyit keresek, szerencsére nem szorulok rá a pénzre. nem is azért dolgozok, inkább, hogy a lelkiismeret ne bántson miatta :) szóval ha csak minimálbéres munka lenne, azt is elvállalnám, nem vinne rá a lélek, hogy lógjak :)

29/N

2011. ápr. 24. 18:37
 32/38 anonim ***** válasza:
82%
Én felkeltem minden reggel 4-kor azért, hogy este 8-9-ig vezessek és megkaptam érte a 350 nettot, de a hét 6 napján ráadásul iszonyatos stressz közepette teljesíthetetlen feladatnak láttam a dolgot. Mielött kiléptem volna volt egy balesetem, ahol nem Én voltam a hibás, de talán elháríthattam volna, ha gyorsabban reagálok.
2011. ápr. 24. 18:56
 33/38 anonim ***** válasza:
89%

Bármennyiért, csak kapjak már valahol munkát, olyan helyen, ahova nem kell költözni, megoldható a bejárás.

32/N

2011. ápr. 24. 19:08
 34/38 anonim ***** válasza:
útólsóval egyetértek, már Én is elmennék akár minimálbérért is, csak tudjak enni adni a gyerekeknek.
2011. ápr. 24. 20:39
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem minden ismerosom, aki azzal a hozzaallassal van, hogy 100-ert nem erdemes elmenni dolgozni, 120-150-ert sem mennek el. Ez lustasag, kifogas. 100 ezer is jobb, mint a semmi foleg, ha egyedulallo. Abbol meg felre is tud tenni. Es alt. ezt a keves iskolat vegzett, sem szakmaval, sem diplomaval nem rendelkezo naplopok szoktak mondani, akiknek budos a munka es meg 35 evesen is a szuleikkel elnek.
2011. ápr. 24. 20:57
 36/38 anonim ***** válasza:

Én is eléggé meg vagyok döbbenve az ilyen embereken, akik nem hajlandóak felkelni 100ezer ft-ért sem...hát mit ne mondjak örülnék ha annyit keresnék. Mikor végeztem az egyetemen azt hittem, hogy majd kapok egy jó munkát és minden rendben lesz..hát akármennyire igyekeztem kezdőként nem kellettem sehova és szertefoszlottak az álmaim. Muszáj volt elvállalnom mást (70ezer ft-ért), mert nem volt más választásom. Mindenkinek vannak kiadásai, amit fizetni kell és ezek mellett szégyelltem már a szüleim nyakán élősködni, mint itt sokan mások...

Meg van a véleményem az ilyen emberekről, akik eltartatják magukat és nem hajlandóak dolgozni...nem lennék képes erre. De ez a különbség ember és ember között...Szégyelhetnék magukat az ilyenek! Az meg, hogy sokat azt gondolják, hogy ha kimennek külföldre akkor ott kolbászból lesz a kerítés...hát sokaknak nem jött ez be...Nekem is meg lenne a lehetőségem, de segítséggel. A barátnőm már 5 éve kint él és nagyon jól megvan, nagyon sok ismerőse van, tudna segíteni. Viszont én ha nem muszáj még nem megyek. Reménykedem benne, hogy lesz jobb később...lehet, hogy hiába, de meglátom. Ha más választásom nem lesz akkor kimegyek hozzá...itt tényleg nem lehet normálisan élni, ez tény... :(

2011. ápr. 24. 21:25
 37/38 anonim ***** válasza:

Havi 46 ezerért kelek fel minden reggel hétfőtől szombatig.(plusz 6 ezer kajajegy és busz költés térítés;a buszom amúgy 28200 forint lenne/hó;így megúszom 5 ezer körül)

De legalább van egy 6 órában bejelentett munkám,amit persze nem 6 órában lehet el végezni,de a többit nem fizetik ki.

Szívesebben kelnék fel 100 ezerért,de ez van,jobb,mint a közmunka,szégyen szemre,érettségivel,szakmával stb-vel az utcán.

Én azt mondom,ha keresnék 100 ezer körül(de kézbe..) akkor már vígan élnék és félre is tudnék tenni.De ez egyenlőre csak álom marad.

2011. ápr. 25. 12:27
 38/38 anonim ***** válasza:
Sajnos ma már nemigazán fizetnek meg benünnket,de mindenkinek vannak számlái,szükségletei,családja,párja és ehez viszont dolgozni kell.Még ha havi 70ezrek is de legalább van!
2011. ápr. 25. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!