Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért kelsz fel...

Mennyi pénzért kelsz fel egyáltalán dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy netto 100 alatt nem nagyon mozdulnak, mert akkor inkább eltartatják magukat. Nálad mi a minimum összeg?
2011. ápr. 24. 17:42
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Én 80 ezret keresek, 4-5 éjszakai műszak után.
2011. ápr. 24. 17:44
 2/38 anonim ***** válasza:
45%
Hát, nagyképűen hangozhat, de ennyi alatt én sem kelnék fel.Ha gyerekem vagy férjem lenne más lenne a helyzet, de nem azért tanultam hosszú éveken át, hogy kb. napról napra éljek. Ez egy jövőbeli dolog, szóval még nem vagyok ilyen helyzetben.
 3/38 anonim ***** válasza:
95%
nincs minimum, vállalkozó vagyok, egyszer kopp, másszor hopp. mindenesetre megvetem azt, aki nem hajlandó x összeg alatt elmenni dolgozni. nekem van nap, amikor egy vasat sem keresek, mégis ottvagyok egész nap.
 4/38 anonim ***** válasza:
95%
Ha a SEMMINÉL több akkor azonnal felkelek, ha tetszik ha nem! Élni kell, nem a büszkeség az első!!
2011. ápr. 24. 17:46
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Én átlagban 70-90ezer között keresek 3műszakban és 8órában,nem sok de ez van,jobban nem fizetnek sehol,munkalehetőség nincs a környéken,szóval ez van.

Az a lényeg,hogy a semminél több,valamiből élni kell.

2011. ápr. 24. 17:50
 6/38 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem nem lett volna pofám évekig anyámékkal eltartatni magam,csak azért mert nem füllik a fogam a munkához..
2011. ápr. 24. 17:50
 7/38 anonim ***** válasza:
64%

Én is azt mondom, hogy 100-on alul nem érdemes alkalmazottként munkát vállalni.Legalább is, nagyon meg kell gondolni.És még így is nagyon keveset mondtam!

Nos, szerintem, az a megalázó, ha valaki fillérekért "adja el" magát egy cégnek,ahol kizsigerelik némi aprópénzért, ami tulajdon képpen semmire nem elég.

Ha mások is így tennének és meghúznák a határvonalat, hogy márpedig teszem azt, százezer alatt nincs munka, akkor talán a munkáltatók is rájönnének, hogy a dolgozót illik rendesen megfizetni és a minimálbérek nem maradnának a béka feneke alatt.

2011. ápr. 24. 17:52
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez logikusan hangzik,viszont nem megvalósítható,mivel enni kell,rezsit fizetni kell, és amig a munkáltatók rájönnek erre addig mit csinálsz?Miből eszel,ruházkodsz?
2011. ápr. 24. 17:53
 9/38 anonim ***** válasza:
60%

100 alatt tényleg nem érdemes dolgozni menni, de attól függ, hogy az ember mit csinál helyette.

Ismerek olyat, aki ezen indokkal eltartatja magát és éjjel-nappal döglik, sorozatokat, meg animéket néz, és nem csinál semmit. De ha mondjuk valaki szakmát tanul, vagy beiratkozik egy egyetemre, az úgy elfogadható, ha elvégzi jobban el tud helyezkedni...

2011. ápr. 24. 17:55
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Én igaz még diák vagyok és általában diákoknak 449/óránál sose adnak többet de hát azért is felkelek. És ezért a pénzért van, hogy 20 kilós ládákat kell pakolni vagy hajnal ötkor újságot hordani. Ha lediplomáztam akkor remélem azért ennél többet keresek vagy legalább könyebb munkával. De most még úgy vagyok vele minden forint jól jön mivel addig sem anyuméktól kell kérnem és minden munkában megpróbálom meglátni a pozitiv dolgot:D Pl a ládacipeléses napoknál nem kell költenem aerobik órára:D Reggel pedig mindenki örül ha mosolygósan adom a kezébe az újságot vagy a kávét jól inditom mások napját:D
2011. ápr. 24. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!