Mennyi pénzért kelsz fel egyáltalán dolgozni?
17:52
Hogyan várhatnád el a dacolást azoktól, akiknek a gyerekeik szájába kell ételt adni? Ha tőled függne két élet, nem mernél belemenni abba, hogy "na jó, akkor ennyiért nem kelek fel", mert míg kivárod, hogy a cégek ultimátumot kössenek, addig éhen halnának a gyerekeid.
Utolsónak igaza van,nem lehet a gazdagságra meg a tökéletes munkahelyre várni.
Mellesleg az is szépen hangzik,hogy egyetemre járni meg tnaulni,de ahhoz is pénz kell.Most nem cska olyanokról van szó akik otthon laknak.
Mellesleg mint mondtam én mikor otthon laktam akkor sem voltak ilyne kikötéseim,főleg nem tanulás mellett,hogy x összeg alatt nem megyek dolgozni.. 2x évesen már nem akar az ember a szülei pénzéből szórakozni ,tnaulni,enni hanem próbálja levenni minél jobban a terhet a vállukról.
Na most több indok, felfogás lehetséges:
1. Elsőnek mondanám azt, aki tanult, és azt mondja, hogy ő x összeg alatt nem menne el. Nézzük ebbe a hibát---> otthon ülsz, pénzbe vagy szüleidnek, felnőtt fejjel eltartatod magad, mert az egód nagy. ( én is diplomával gyárban melózok, amíg nincs más, sőt tanár is voltam már egy gimiben pedig)
2. Vársz a sültgalambra szintén otthol, semmi normális végzettség nélkül várod a "nagy ajánlatot", nem véve figyelembe, hogy a tőled sokkal többet tanultak sem, vagy gyárban melóznak.----> sokan ilyenkor kérnek költsön, teljesen elhavazva a jövőjüket.
3. Olyan pasit, vagy nőt fogsz, akit kihasználsz anyagilag, és ha jó lesz később neked, dobod mint a rongyot.
4, 5,6.... ezer dolog lehet még, de az első hármat eddig láttam környezetemben.
ma 17:59
te meg buszke lehetsz magadra. :)
Ma 17:59
Te egy borzalmasan buta,ostoba liba vagy!
Eltartatod magadat és akkor még hencegsz is ha a férjed meghal,hogy abból a pénzből fogsz élni amit ő megspórolt,mond te normális vagy?!Mert szerintem nem!
Menj el dolgzoni,vonszold már el a p*csádat te k*rva!
Míg a férjed dolgozik te éled világod,tiszta szánalmas vagy!
Én és a párom is dolgozunk és boldogok vagyunk pedig nem havi 300ezret keres sem ő sem én,sőt ketten sem keresünk annyit de beosztjuk a pénzt mindenre és ismétlem így is boldogok vagyunk!!!!!!! :-))) De te egy szánalmas dologtalan r*banc vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!