Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért kelsz fel...

Mennyi pénzért kelsz fel egyáltalán dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy netto 100 alatt nem nagyon mozdulnak, mert akkor inkább eltartatják magukat. Nálad mi a minimum összeg?
2011. ápr. 24. 17:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

17:52

Hogyan várhatnád el a dacolást azoktól, akiknek a gyerekeik szájába kell ételt adni? Ha tőled függne két élet, nem mernél belemenni abba, hogy "na jó, akkor ennyiért nem kelek fel", mert míg kivárod, hogy a cégek ultimátumot kössenek, addig éhen halnának a gyerekeid.

2011. ápr. 24. 17:56
 12/38 anonim ***** válasza:
15%
én 100ért se kelnék velem. minimum 200. ezert nem dolgozom. a ferjem eltart a pénzt én kezelem igy ha meghal majd a félretett pénzböl élek ugyanis spórolunk 300at keres abbol 150 havonta lekötve 150böl élünk nyaralásra persze ebbol veszünk ki de kb évi 1,2 millio marad.
2011. ápr. 24. 17:59
 13/38 anonim ***** válasza:
90%

Utolsónak igaza van,nem lehet a gazdagságra meg a tökéletes munkahelyre várni.

Mellesleg az is szépen hangzik,hogy egyetemre járni meg tnaulni,de ahhoz is pénz kell.Most nem cska olyanokról van szó akik otthon laknak.

Mellesleg mint mondtam én mikor otthon laktam akkor sem voltak ilyne kikötéseim,főleg nem tanulás mellett,hogy x összeg alatt nem megyek dolgozni.. 2x évesen már nem akar az ember a szülei pénzéből szórakozni ,tnaulni,enni hanem próbálja levenni minél jobban a terhet a vállukról.

2011. ápr. 24. 17:59
 14/38 anonim ***** válasza:
90%
100ezer nekem egy vagyon! O.o
2011. ápr. 24. 18:02
 15/38 anonim ***** válasza:
87%
Én nem kérdezem a fizetést, örülök, ha van munka.
2011. ápr. 24. 18:02
 16/38 anonim ***** válasza:
73%

Na most több indok, felfogás lehetséges:

1. Elsőnek mondanám azt, aki tanult, és azt mondja, hogy ő x összeg alatt nem menne el. Nézzük ebbe a hibát---> otthon ülsz, pénzbe vagy szüleidnek, felnőtt fejjel eltartatod magad, mert az egód nagy. ( én is diplomával gyárban melózok, amíg nincs más, sőt tanár is voltam már egy gimiben pedig)

2. Vársz a sültgalambra szintén otthol, semmi normális végzettség nélkül várod a "nagy ajánlatot", nem véve figyelembe, hogy a tőled sokkal többet tanultak sem, vagy gyárban melóznak.----> sokan ilyenkor kérnek költsön, teljesen elhavazva a jövőjüket.

3. Olyan pasit, vagy nőt fogsz, akit kihasználsz anyagilag, és ha jó lesz később neked, dobod mint a rongyot.

4, 5,6.... ezer dolog lehet még, de az első hármat eddig láttam környezetemben.

2011. ápr. 24. 18:03
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
nevetséges hozzáállások vannak itt. aki persze dolgozik, azt meg fingatják, meg levonnak mindent, hogy annak a baromnak legyen, aki munkanélkülin tengődik, mert nem hajlandó 100 alatt elmenni dolgozni. akit meg eltartanak, annak az anyja meg kidolgozza a belét, hogy mindig tele legyen a hűtő, ha meg nincs, akkor háborog. mindenki menjen dolgozni oda, ahova tud. az persze rombolja az önbecsülést, hogy 100 alatt kap pénzt az illető, de az nem, hogy otthon tesped. gyönyörű. szégyellje magát mindenki(aki nem hajlandó felkelni).
2011. ápr. 24. 18:04
 18/38 anonim ***** válasza:
90%
utolsó vagyok. ugye ugye épp írja valaki, aki a férjére utal. Úgy kell felfogni, hogy elválalni valamit, nem muszály ott maradni. Persze, kap az ember hideget meleget mint én is a gyárban, de muszály kell a pénz. albi meg rezsi, meg kajálni is kell. Ja, és minimálbért kapok. :P
2011. ápr. 24. 18:06
 19/38 anonim ***** válasza:
90%

ma 17:59

te meg buszke lehetsz magadra. :)

2011. ápr. 24. 18:06
 20/38 anonim ***** válasza:
87%

Ma 17:59

Te egy borzalmasan buta,ostoba liba vagy!

Eltartatod magadat és akkor még hencegsz is ha a férjed meghal,hogy abból a pénzből fogsz élni amit ő megspórolt,mond te normális vagy?!Mert szerintem nem!

Menj el dolgzoni,vonszold már el a p*csádat te k*rva!

Míg a férjed dolgozik te éled világod,tiszta szánalmas vagy!

Én és a párom is dolgozunk és boldogok vagyunk pedig nem havi 300ezret keres sem ő sem én,sőt ketten sem keresünk annyit de beosztjuk a pénzt mindenre és ismétlem így is boldogok vagyunk!!!!!!! :-))) De te egy szánalmas dologtalan r*banc vagy!!!

2011. ápr. 24. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!