Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzért kelsz fel...

Mennyi pénzért kelsz fel egyáltalán dolgozni?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy netto 100 alatt nem nagyon mozdulnak, mert akkor inkább eltartatják magukat. Nálad mi a minimum összeg?
2011. ápr. 24. 17:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
18:07, egyetértek :)
2011. ápr. 24. 18:08
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
de tényleg igazatok van. ez a hencegő liba mit képzel? Még bele sem gondolnék, hogy ha meghall a párom mi lesz... nemhogy így átgondolni. tudod mit érdemelnél te? Ha egy eltitkolt végrendelettel szembesülnél. :P Ne legyél már ilyen idiot.
2011. ápr. 24. 18:09
 23/38 anonim ***** válasza:
2. vagyok, elfelejtettem odaírni, hogy soha nem tartatnám el magam, hanem külföldre mennék. Azért az elég durva, ha valaki lusta dolgozni és az anyjáékon él (bár én ismerek ilyet).
2011. ápr. 24. 18:10
 24/38 anonim ***** válasza:

18:07 vagyok

ja és azt hozzáteszem,hogy a férjed nem hiszem,hogy megbecsül mert benned nincs mit becsülni,.azt sem csodálnám hogy amíg a férjed dolgozik addig te meg félre kefélsz,én ezt is elképzelem rólad.jaj istenem micsoda emberek vannak,sokan örülnek,hogy van munkájuk...

2011. ápr. 24. 18:12
 25/38 anonim ***** válasza:
Jó, nem azt mondjuk mi sem, hogy elég mondjuk a minimálbér, de azért legyen már önbecsülése az embernek, és ne üljön a szülein. És gondoljon bele, hogy mikor tud elkezdeni egy saját házra spórolni vagy az életet igazán elkezdeni sem mindegy. Sok dologba bele kell ám gondolni. Hiszen az idő csak megy, megy, megy és megy.... :) És ez a hír igaz, nem kacsa. :)
2011. ápr. 24. 18:13
 26/38 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy itt eleve úgy állnak hozzá az emberek, hogy nem baj, ha kevés is, csak legyen, csak legyen miből vegetálni.Igen, vegetálni.Mert havi 70-ből élni nem lehet...És ezt a munkáltatók jól tudják, és kihasználják a kiszolgáltatott embereket!

Nos, én inkább élni szeretnék, ha lehet, a vegetálás aggastyánkoromig nem célom.Van gyerekem, még középiskolás, de mindketten azt tervezzük, hogy amint lehet, kijutunk külföldre.Itt már csak a milliárdosnak van lehetősége az életre,mi nem vagyunk azok.

Nem a munkával van bajom, hanem azzal, hogy hiába dolgozik sok ember becsületesen, nincs megbecsülve sem anyagilag,sem más módon.Nos, én inkább dolgozok látástól vakulásig külföldön jó pénzért, mint itt a nagy semmiért.

Én már nem tudom komolyan venni a hazai munkahelyeket.Ami van, az ugródeszkának jó esetleg, másnak nem.Arra, hogy valahogy kihúzza a következő hónapig az ember.Hát, mit mondjak, nem jelent nagy inspirációt!

2011. ápr. 24. 18:14
 27/38 anonim ***** válasza:
Hidd el kedves elöttem szóló sokan élnek havi 70ből vagy még kevesebből sajnos!
2011. ápr. 24. 18:17
 28/38 anonim ***** válasza:
1814 persze, ugródeszkának kell tekinteni, ha fiatal az ember. Én is az vagyok, én is annak tekintem, én nem költöm el a minimálbért sem, és nem egyedül vagyok albiba sem, így próbálok spórolni. többek között azért is, hogy ha már nem fér bele a megalázás az egómba, eljövök innen. De muszály egyenlőre.. sajnos.
2011. ápr. 24. 18:17
 29/38 anonim ***** válasza:
nem az volt a kérdés, hogy milyenek a fizetések itthon, hanem hogy ki mennyiért hajlandó felkelni. senki nem várja el a másiktól, hogy évekig minimálbérrel ellegyen. de ha nincs más, fogadja el azt egy időre, ne pedig otthon fetrengjen valaki nyakán.
2011. ápr. 24. 18:22
 30/38 anonim ***** válasza:

Nálam nincs minimum összeg.

Én adatrögzítőként dolgozom, 500Ft-os órabérért, ami havi 80 ezres fizetést jelent. Mellette kapok 10 ezer utazási hozzájárulást.

Februárban államvizsgáztam, egy hónapig kerestem állást, de még nem szóltak vissza jobb helyekről, így átmenetileg elvállaltam ezt a munkát.

Nem tudom megérteni azokat, akik ennyire válogatnak, hiszen az a havi 80-90 ezer Ft is több annál a 0 Ft-nál, amit az otthon üléssel "megkeresnek".

Nekem sem célom adatrögzítőként nyugdíjba menni, főleg, hogy egy rabszolgamunka és a főnököm állandóan üvöltözik, de a semminél jobb és pár hónapig ki lehet bírni.

2011. ápr. 24. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!