Mennyi pénzért kelsz fel egyáltalán dolgozni?
18:07 vagyok
ja és azt hozzáteszem,hogy a férjed nem hiszem,hogy megbecsül mert benned nincs mit becsülni,.azt sem csodálnám hogy amíg a férjed dolgozik addig te meg félre kefélsz,én ezt is elképzelem rólad.jaj istenem micsoda emberek vannak,sokan örülnek,hogy van munkájuk...
Az a baj, hogy itt eleve úgy állnak hozzá az emberek, hogy nem baj, ha kevés is, csak legyen, csak legyen miből vegetálni.Igen, vegetálni.Mert havi 70-ből élni nem lehet...És ezt a munkáltatók jól tudják, és kihasználják a kiszolgáltatott embereket!
Nos, én inkább élni szeretnék, ha lehet, a vegetálás aggastyánkoromig nem célom.Van gyerekem, még középiskolás, de mindketten azt tervezzük, hogy amint lehet, kijutunk külföldre.Itt már csak a milliárdosnak van lehetősége az életre,mi nem vagyunk azok.
Nem a munkával van bajom, hanem azzal, hogy hiába dolgozik sok ember becsületesen, nincs megbecsülve sem anyagilag,sem más módon.Nos, én inkább dolgozok látástól vakulásig külföldön jó pénzért, mint itt a nagy semmiért.
Én már nem tudom komolyan venni a hazai munkahelyeket.Ami van, az ugródeszkának jó esetleg, másnak nem.Arra, hogy valahogy kihúzza a következő hónapig az ember.Hát, mit mondjak, nem jelent nagy inspirációt!
Nálam nincs minimum összeg.
Én adatrögzítőként dolgozom, 500Ft-os órabérért, ami havi 80 ezres fizetést jelent. Mellette kapok 10 ezer utazási hozzájárulást.
Februárban államvizsgáztam, egy hónapig kerestem állást, de még nem szóltak vissza jobb helyekről, így átmenetileg elvállaltam ezt a munkát.
Nem tudom megérteni azokat, akik ennyire válogatnak, hiszen az a havi 80-90 ezer Ft is több annál a 0 Ft-nál, amit az otthon üléssel "megkeresnek".
Nekem sem célom adatrögzítőként nyugdíjba menni, főleg, hogy egy rabszolgamunka és a főnököm állandóan üvöltözik, de a semminél jobb és pár hónapig ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!