Ennyi pénzért kimennél 4 hónapra Amerikába dolgozni, feladva itthon a biztos állásod?
Ajánlottak egy munkát és 4 hónapra kapnék 1 200 000 - 1 500 000 ft ot, míg itthon ugyan így 4 hónapra csak 440 000 ft ot.
Itt hagynád a biztos állásod, ezért a fizetésért cserébe?
Szerintem megérné feladni mert ha csak egyszeri akkor is a zsebedben lenne 1.5 millió és lenne idöd utána itthon munkát keresni!
Söt hogyha kint vagy akkor szerintem kint is tudnál találni!
Én tuti megpróbálkoznék Amerikában!
Igen. Sok haszna van pl. nyelvtanulás.
1200000 -el számolva is 10 hónapra lenne elég a pénz minkát kersni.
Ha nem is 8-10 honap, mert azert Amerikaban a megelhetes nem ugyanannyi mint itthon, tobbe kerul, foleg a lakhatas. Tovabba van egy odavissza repjegy amit szinten ki kell fizetni, es akkor mar nem tunik annyira pozitivnak a merleg.
Ugyanakkor a havi 120at ado allas ha nem is rossz magyar viszonylatban, de azert nem is egy alommunka, en meggondolnam a helyedben.
Ha lenne otthon 200-250em kezbe, akkor nem adnam fel azt az allast, de kevesebbre kimennek. Mint ahogy ki is mentem, csak nem Amerikaba hanem Franciaorszagba, es nem dollarert, hanem euroert, havi 1650 netto.
köszönöm szépen a válaszokat!
még gondolkozok rajta, szerencsére nem most azonnal kell döntenem, november végéig van időm.
lakásra, kajára kint nem kell fizetnem semmit, mivel a táborban lakhatok, a repjegynek is a felét kellene kifizetnem , legalább is eddig ugy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!