Hogyan lehet kijutni Amerikába?
Figyelt kérdés
Van itt valaki aki Amerikában dolgozik?? Például fősuli/egyetem után hogyan juthat ki valaki oda dolgozni??2010. dec. 1. 20:36
1/8 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel már találkoztam. Első kézből kell információt szerezni, a nagykövetségen. Segítenek mindenben. Előbb-utóbb úgyis ott kötsz ki, mert az ő engedélyük nélkül sehogy nem jutsz ki, hacsak meg nem pályázol egy ösztöndíjat, akkor sem lehet kikerülni őket.
2/8 anonim válasza:
repülővel, kajakkal, de át is úszhatod.
3/8 anonim válasza:
az USA-ba külön busszal elutaztam Kolumbusszal
4/8 anonim válasza:
Kijutni egyszerű-veszel repjegyet!
Tanulni nem könnyű-vastag pénztárca!
Ott élni még nehezebb-nem Kánaán- csak valahogy mindenki azt hiszi hogy ott milyen jó az élet... (Számlák-kiadások ugyanúgy vannak-ott sincs ingyen semmi)
5/8 anonim válasza:
viszont Amerikában előbb tudsz Cadillac-et venni, mint Magyarországon Suzukit
6/8 anonim válasza:
Igen 15-20 éves Ködileket, de nem zsír újat:D
7/8 A kérdező kommentje:
Inkább járok 15-20 éves Cadillac-el mint hogy egy szar 1 éves Suzukival!!!!
2010. dec. 2. 19:56
8/8 anonim válasza:
Szép válasz-jó kis bizonyítvány rólad!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!