Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? férjem tegnap...

Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!

Figyelt kérdés

10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.

Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?

szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?

hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(

2011. ápr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
8%

"Nagyon lebutult mostanában a társadalom"

Úgy érted, hogy buta emberek válnak, ha a férjük megveri őket, és nem hagyják magukat?! Ez most komoly?

Úgy értem, hogy a lebutult emberek verekednek. Viszont felesleges vitatkozni részeg emberrel. Vannak pillanatok amikor érdemes a másikat egy kicsit hagyni meditálni. Attól, hogy ez így alakult, még elindulhat a fejlődés ösvényén. És, ha nem ütötte volna meg akkor, most nem válna el és boldogok lennének? Valószínűleg nem. Ezt a pofont mind ketten kapták. Ettől függetlenül persze el lehet válni, csak pont akkor nem volt értelme a pofonnak.

2011. ápr. 22. 16:29
 62/80 anonim ***** válasza:
87%

A társadalom azért "butul", mert buta emberek verekednek, okos emberek pedig elviselik, és hozzájuk "butulnak".

Az illető módosult tudatállapotban a feleségére támadt, elveszítette az önuralmát, és még csak nem is emlékszik rá. Józanul nem tenne ilyet.. Ez tehát azt jelenti, hogy ha iszik, átalakul egy olyan személlyé, aki közveszélyes és teljesen kiszámíthatatlan. Ki akarna ilyen emberrel élni?

Attól, hogy valaki egyszer úgy ébred, kezében a véres kés és körülötte a lemészárolt család, még egyáltalán nem mondható ártatlannak, csak mert nem emlékszik.. El sem merem hinni, hogy van, aki képes álomra hajtani a fejét ilyen férjjel az oldalán. Eleinte a pia hozza ki belőle a vadállatot, később pedig már olyan jó feszültséglevezetés ütni valakit következmények nélkül..

Nem tagadom, velem is megtörtént, és pontosan ugyanígy kezdődött a történet. Nem menekültem azonnal, győzködtem magam, hogy nem szabad eldobnom annyi évet egyetlen ballépés miatt.. Aztán az ötödik után szedtem a sátorfám, és eszembe sem jutott megbánni, hogy otthagytam. Csak azt, hogy egyáltalán megismerkedtem vele..

2011. ápr. 22. 17:52
 63/80 anonim ***** válasza:
23%

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:52

Nem okos dolog akkor sem minden körülmény ismerete nélkül válásra biztatni embereket. Arra ösztönöztem, hogy gondolkozzon kicsit nagyobb távlatokba. Azt sem mondtam, hogy ne váljon el. Van olyan nő aki egymás után olyan partnerekkel találkoznak akik bántalmazzák.

Vannak nők akik beszélő szerszámnak nézik a férjüket és nem hagynak nekik elegendő életteret. Elég rossz úgy élni, hogy nem a saját házadban laksz és a feleség állandóan azzal zsarol, hogy kirak, hogyha nem szolgálod.

Nagyon kevés mély érzés van a kapcsolatokban és beszélgetések témája nagyon felületes. Nyilván nagyon megingott a bizalom, de ebből még nem kell család irtást vizionálni.

A te esetedben az ötödik alkalomnál nyilván nem volt mentális fejlődés a partnerednél, ezért érthető a szakítás.

2011. ápr. 22. 18:24
 64/80 anonim ***** válasza:
28%
Itt mindenki valami horrorfilmet lát maga előtt? 10 év alatt egyszer fordult elő, ez az ember nem agresszív, csak ivott. Hülyének tartom mindazt, aki egyből "pakolj, válj"-al jön, az értelmes párbeszéd mára már kiveszett a problémamegoldás lehetőségei közül.
2011. ápr. 22. 19:02
 65/80 Tinker Bell ***** válasza:
93%

Én meg hülyének tartom azt aki nem tudja agyilag feldolgozni, hogy aki egyszer kezet emel egy nőre, az megteszi még többször is!

Meg alapvetően! Akit szeretek azt nem verem meg!

Mit nem lehet ezen érteni?

2011. ápr. 22. 19:08
 66/80 anonim ***** válasza:
17%

19:08

Aki 10 évig nem emelt kezet nőre, az 10 évet kibír megint. Tudok ugyanazzal jönni én is. Vagy mit gondolsz, hogy egy egyszeri alkalom miatt, amelyet egy (ismétlem, egy, mert nem hinném, hogy annyira jellemző) elvadult ivás okozott megváltoztatja az embert szellemileg? Megütök egy nőt, utána már minden nő aki jön az utcán kap tőlem egy sallert? Ne nevettess már.

2011. ápr. 22. 19:12
 67/80 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Mondtam én ilyet?

De mondd már meg, hogy akkor legközelebb amikor egy kicsit többet iszik a kelleténél és a feleség ezt meg meri jegyezni, akkor már a gyereket is megveri???

2011. ápr. 22. 19:14
 68/80 anonim ***** válasza:
17%
Akkor te se mondd meg, hogy ilyen elő fog fordulni még. Szerintem itt egy beszélgetés kéne arról, hogy mennyit szabad inni.
2011. ápr. 22. 19:15
 69/80 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Nem fogok vitát nyitni veled abban, amiben valószínűleg egyetértene velem a nők 95%-a!

Nem szabad eltűrni, hogy bárki is piszkos rongyként bánjon egy nővel!

Az, hogy te a másik 5%-ban vagy, nem az én gondom. Tűrd, hogy megaláznak, hogy megvernek! Ha ennyi eszed van...

2011. ápr. 22. 19:19
 70/80 anonim ***** válasza:
17%
Ennyit ért az érvelésed.
2011. ápr. 22. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!