Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? férjem tegnap...

Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!

Figyelt kérdés

10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.

Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?

szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?

hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(

2011. ápr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
100%
Pakold össze a dolgait s hívj valakit magadhoz, apukádat, barátot, szomszédot, hogy mikor hazaér ne legyél egyedül. Ha lehet még ma cseréld le a zárat, mert sikerül kirakni a házból, de bepiál s visszajön. Olyan nincs, hogy semmire-semmire ne emlékezzen, jól írták akkor nem tudott volna ütni-verni sem.
2011. ápr. 22. 15:43
 52/80 anonim ***** válasza:
18%

Sok részeg NEM emlékszik arra,hogy mit csinált részegen! Ebben lehet igaza a párodnak. A gyerek kedvéért várnék a "kidobással" néhány napot. Ha ez volt az első eset,hogy berúgott,akkor mindenképpen. Ha ez máskor is előfordult,akkor válj.

Az indulat nem jó tanácsadó.

2011. ápr. 22. 15:46
 53/80 anonim ***** válasza:
96%

Itt nem indulatról van szó, vannak dolgok amiket nem lehet eltűrni. Az én férjemmel is előfordult már,hogy a haverokkal 20évest játszottak, aztán taxi hozta haza. De soha nem ütne. Ha ütne akkor csak egyszer.

Miért várjon a gyerek miatt? várja meg amíg őt üti?

Válást akkor is kimondják a harmnadik tárgyaláson,ha nem akar válni.

2011. ápr. 22. 15:50
 54/80 anonim ***** válasza:
85%

Milyen kedve volt, amikor beszéltetek? Egyébként most munkában van?

Megírod majd este, hogy mi volt? Szorítok neked!

2011. ápr. 22. 15:55
 55/80 A kérdező kommentje:

köszönöm! igen, dolgozik.

megírom este, remélem simán megy majd minden

2011. ápr. 22. 15:57
 56/80 anonim ***** válasza:
100%

Akik védik a férjet: én nem tudok másra gondolni, minthogy így próbáljátok igazolni magatokat, mert ti egy ilyen házasságban éltek. De ettől még ne akarjatok rávenni senkit arra, hogy ő is beleessen ebbe a csapdába, és boldogtalan legyen.

Inkább nézzetek magatokba, mert szerintem a válaszadók 95%-a szerint ti gondolkoztok rosszul. És ennek oka van.

2011. ápr. 22. 15:57
 57/80 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is elkapkodott döntés lenne beadni a válást. Jön most egy párnapos ünnep addig lehet beszélgetni. Nagyon lebutult mostanában a társadalom ami rossz döntésekkel egyre mélyebbre süllyed. Fel lehet tenni olyan kérdéseket, hogy érzi most magát, milyen céljai vannak az életben és ezért mit tesz, mit szeret és mit nem a házasságában.
2011. ápr. 22. 16:04
 58/80 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon lebutult mostanában a társadalom"

Úgy érted, hogy buta emberek válnak, ha a férjük megveri őket, és nem hagyják magukat?! Ez most komoly?

2011. ápr. 22. 16:07
 59/80 anonim ***** válasza:
88%
Ez CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK!!! Bűncselekmény! Mit kell ezen megbeszélni, vagy átgondolni?! Nem számít, hogy hányszor vagy milyen körülmények között történt. Csak az számít, hogy megtörtént.
2011. ápr. 22. 16:11
 60/80 anonim ***** válasza:
100%

én se tûrném el egy percig se ha ôkôllel ûtne és rugdosna, szerintem sincs itt mirôl beszélni...

Elôttem példaként az volt, hogy sok dolgot kell az embernek ônmagàbòl felàldozni a hàzassàgban nôként, a gyerekek miatt, de azt sosem szabad eltûrni, hogy verjenek... Veszélyes ràd és a gyerekre is és ez megbocsàjthatatlan!

Kitartàs, a vàlàs miatt meg ne aggòdj, akkor is elvesznek tôle, ha ô foggal kôrômmel ragaszkodik hozzàd!

2011. ápr. 22. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!