Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!
10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.
Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?
szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?
hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(
a ház az enyém, ő megy.
nem beszéltünk róla, nem hiszem, hogy ezen van mit. megtörtént, én innentől kezdve nem kívánok a párja lenni.
természetesen először fordult elő ilyen a 10 év alatt, nagyon meg vagyok döbbenve, soha nem gondoltam volna róla!
Ha a ház az övé lenne sem lenne lényeg, ilyenkor is ő menne a gyerek érdekei miatt, kiskorú nem lehet hajléktalan.
Ha az ingatlan nem megosztható, és nem te lennél a tulaj, akkor is te maradnál a házban, csak lakáshasználati díjat kellene fizetned havonta.
Egyébként örülök, hogy kiraktad a francba.
14:59nek
Hányadik pofonnál kellene lépnie? VAgy mikor majd a gyereknek esik neki?
A verés semmikor sem megengedett!
Én addig is áthívnék valaki rokont vagy ismerőst, hogy ne legyél egyedül otthon, mikor hazaér.
Nővérem is volt ilyen cipőben. A férje belátta, hogy rosszat tett, és hazaköltözött anyukájához. MOst különélve próbálják helyrehozni házasságukat. De nővérem szerint nincs sok esély, mert már nem bízik a férjében, egyszerűen nem érzi magát mellette biztonságban.
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:07
biztos vagy ebben a 6ezerben?
én 100-200 E.-ről hallottam, remélem rosszul
MOST AZONNAL menj és kérj látleletet, ezt még felhasználhatod a bíróságon is ;) Pl akkor, ha nem szeretnéd, hogy gyakran találkozzon a gyerekkel.
Utána szépen kidobálod a cuccait a ház elé, bezárod az ajtót és nézel valami jó kis filmet :)
Legundorítóbb megütni valakit, akit szeretsz. és ez alól nem mentség az, hogy ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!