Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? férjem tegnap...

Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!

Figyelt kérdés

10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.

Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?

szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?

hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(

2011. ápr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:

a ház az enyém, ő megy.

nem beszéltünk róla, nem hiszem, hogy ezen van mit. megtörtént, én innentől kezdve nem kívánok a párja lenni.

természetesen először fordult elő ilyen a 10 év alatt, nagyon meg vagyok döbbenve, soha nem gondoltam volna róla!

2011. ápr. 22. 15:05
 12/80 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Akkor csomagolj össze neki és mehet a cucca az ajtó elé. A zárakat mindenképp cseréltesd le!
2011. ápr. 22. 15:06
 13/80 anonim ***** válasza:
93%

Ha a ház az övé lenne sem lenne lényeg, ilyenkor is ő menne a gyerek érdekei miatt, kiskorú nem lehet hajléktalan.

Ha az ingatlan nem megosztható, és nem te lennél a tulaj, akkor is te maradnál a házban, csak lakáshasználati díjat kellene fizetned havonta.

Egyébként örülök, hogy kiraktad a francba.

2011. ápr. 22. 15:07
 14/80 anonim ***** válasza:
100%

14:59nek

Hányadik pofonnál kellene lépnie? VAgy mikor majd a gyereknek esik neki?

A verés semmikor sem megengedett!

Én addig is áthívnék valaki rokont vagy ismerőst, hogy ne legyél egyedül otthon, mikor hazaér.

Nővérem is volt ilyen cipőben. A férje belátta, hogy rosszat tett, és hazaköltözött anyukájához. MOst különélve próbálják helyrehozni házasságukat. De nővérem szerint nincs sok esély, mert már nem bízik a férjében, egyszerűen nem érzi magát mellette biztonságban.

15/80 anonim válasza:
83%
Drága egy válás????????? 6000 forint.
 16/80 anonim ***** válasza:
100%
Pakolj neki össze,meg ha nem a neveden van a ház és menj,ahova tudsz(barátnő,rokon..stb.) a gyereknek ilyen apára NINCS szüksége
 17/80 anonim ***** válasza:
58%
Ha a te neveden van a ház akkor dobd ki a cuccait az ajtó elé..ha a párodén akkor költözzetek el máshova..2 hetente láthatja a gyereket, hétvégén odaviheti magához! A válást nem tudom hogyan működik..:/
2011. ápr. 22. 15:08
 18/80 anonim ***** válasza:
100%
A válás nem drága, nehogymár azért a pár ezer forint miatt maradjon egy olyan emberrel, aki megverte...
2011. ápr. 22. 15:09
 19/80 A kérdező kommentje:

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:07

biztos vagy ebben a 6ezerben?

én 100-200 E.-ről hallottam, remélem rosszul

20/80 anonim ***** válasza:
100%

MOST AZONNAL menj és kérj látleletet, ezt még felhasználhatod a bíróságon is ;) Pl akkor, ha nem szeretnéd, hogy gyakran találkozzon a gyerekkel.

Utána szépen kidobálod a cuccait a ház elé, bezárod az ajtót és nézel valami jó kis filmet :)

Legundorítóbb megütni valakit, akit szeretsz. és ez alól nem mentség az, hogy ivott.

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!