Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? férjem tegnap...

Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!

Figyelt kérdés

10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.

Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?

szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?

hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(

2011. ápr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 yuda ***** válasza:
80%

Függetlenül ettől a dologtól egy mindenre érvényes szabály - működik, sokszor kipróbáltam:

- jó döntést véleményem szerint az emberek 99%-a kizárólag jó lelkiállapotban tud hozni

- ergo: rossz döntést bármikor lehet, felhevülten is, de azt többségében megbánja az ember.

Tehát mindenkivel szemben azt tanácsolom, higgadj le, kapcsolódj ki, lazulj... és ha pár nap múlva higgadtan, jó közérzetben is így gondolod, akkor tegyél csak visszavonhatatlan lépéseket.

2011. ápr. 22. 15:10
 22/80 anonim ***** válasza:
90%

A férjem egyszer mattrészegen jött haza, szerintem négykézláb, mert menni nem tudott. Az ajtónak ahogy nekidőlt, kinyílt, ő meg rám zuhant, félig-meddig tudtam elkapni, de a súlyától én is felborultam.

Ott ültünk a földön, én röhögtem, ő meg valami részeg halandzsa nyelven esdekelt bocsánatért, hogy "megütött a padlóval". Közben semmi bajom nem lett, csak seg.gre ültem.

Ezért gondolom, hogy a részegség nem kifogás, gyengébbet nem ütünk meg, erősebbet meg csak akkor, ha ő kezdi.

2011. ápr. 22. 15:10
 23/80 anonim ***** válasza:
100%

akkor sok,ha ügyvédet fogadsz mert valami vitás kérdés van. Elsősorban vagyonmegosztás.

Nálad nemhiszem,hogy ilyen lenne.

bemész kitöltöd a nyomtatványt és kész.

2011. ápr. 22. 15:11
 24/80 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Dehogy is több százezer! Ugyan már!

Az egyik ismerősömnek 12 ezer forint volt a válás. Az már más kérdés, hogy utána le kell vetetned a nevedből az övét. Az új papírok is pénzbe kerülnek, de összességében véve sincs 100 ezer.

2011. ápr. 22. 15:13
 25/80 anonim ***** válasza:
13%
figyelj, én nagyon sajnállak, de pár pofon nem egyenlő a megveréssel.engem egy héten kétszer-háromszor megver az uram, de nem csak pofonokat kapok, hanem az öklével üti a hasam.én (is) szeretnék elválni, de nincs rá pénzem, meg merszem se, mert ő tart el. és aki azt írta, hogy a válás nem drága, meg hogy pár pofonra kérj látleletet, azt kiröhögöm, ha olyan olcsó lenne, akkor én sem tűrném, hogy megalázzanak.és a pofon pont olyan, hogy alig hagy nyomot, erre nem tudsz látleletet kérni... :/
2011. ápr. 22. 15:14
 26/80 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok othon a vagyon megosztásban de attól még hogy a neveden van a ház de a párod a férjed így már nem közös? a megszerzett vagyont egyenlően osztja el a bíróság.

Bár ha tudod igazolni hogy nincs a házhoz férjed keze munkája akkor talán nem lehet gond kitenni.

2011. ápr. 22. 15:16
 27/80 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó te a tipikus buta nő vagy :)))
2011. ápr. 22. 15:16
 28/80 anonim ***** válasza:
32%
hiába 6000 ft a válás, ügyvédet is kell ám hívni, és nem hiszem hogy a párja bele egyezik a válásba.gondolom a férje szerint ez nem olyan nagy targédia.
2011. ápr. 22. 15:17
 29/80 anonim ***** válasza:
100%

Annak, aki szerint egyszeri, részegségből elkövetett verés nem ok a válásra, üzenem: ha egy volt, lesz több is, amint a helyzet úgy hozza, a nyugodt hétköznapokon pedig marad a bizalmatlanság, mert "vajon mikor borul ki újra a bili? vajon mi lesz a következő tette, amit nem tud irányítani?"

Ilyen tanácsokat - hogy várj, beszéljétek meg - csak olyan osztogat, aki nem volt még ilyen helyzetben, vagy akit megvertek, és próbálja győzködni magát, hogy valójában meg sem történt..

Szerintem is tedd ki a férjed cuccait az ajtón, ha nehezményezné, hogy ilyen "apróság" miatt adod ki az útját, akkor én közölném, hogy nem az a pár pofon a legrosszabb, hanem a tudat, hogy egy időzített bombával élsz egy fedél alatt, akiben néha elszakad a cérna, és olyankor nem ura a tetteinek. Ki tudja legközelebb mit csinálna.. ha csak újabb 10 év múlva kerülne sor újabb incidensre, akkor is folyamatos félelemben élnél addig!

2011. ápr. 22. 15:17
 30/80 anonim ***** válasza:
100%
ügybár azt irták páran pár ezer forint akkor számoljuk 10 ezerbe, új személyi igazolvány, iratok..stb. zárcsere, lánykori név visszavétele, mert ezt godolom nem akarod megtartani az úgy kb. összesen 30ezer+lánykori név felvétele kb.
2011. ápr. 22. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!