Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!
10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.
Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?
szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?
hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(
15.14-nek
Hát akkor csak türjed, ezek szerint ezt érdemled. Én is elváltam már 8 éve. Kemény 8000 Ft-ból megvolt az egész. Még röhögtem is, hogy a díja olcsóbb mint a házasságkötésé volt. Soha nem türném, hogy valaki megüssön akár egyszer is!!! Aki tűri az nem ép.
15:14nek
Nem értelek, én is ki tudtam lépni egy agresszív kapcsolatból,csak akarat kell hozzá. Mi az, hogy ő tart el? Akkor joga van megütni? Menj be bírósági panasznapra, ott van ingyenes jogsegély, vagy a NANE segít neked elintézni a papírokat INGYEN!!!!
Azért itt több kérdés is felmerül:
Az "összebalhéztunk" kifejezés azért eléggé tág fogalom.
Ki kezdte az egészet, ki provokálta a másikat, ő ütötte-e először, egyáltalán mit jelent az, hogy "kaptam párat", rendszeresen előfordul-e hogy ittas, agresszív? Ha rendszeresen piál+haverozik, annak vajon mi az oka? Nem csak otthonról menekül-e? Stb...stb...
Mennyire vert meg? Mi az, hogy csak "kaptál párat"?
Én azt mondom, hogy ha tényleg nagyon megvert, a szó szoros értelmében megvert, akkor HALADÉKTALANUL doki+látlelet! Utána feljelentés.
De ha csak néhányszor mittudomén a karodra csapott, vagy mondjuk kaptál egy pofont, de amúgy nem agresszív a férjed, és ez a verekedés előszőr fordult elő, akkor aludj még párat, néhány nap múlva tisztábban látsz.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14
köszönöm, de el tudom dönteni, hogy meddig tűrök. kaptam ököllel aztán megrugdosott, de lényegében mindegy, ha csak egy pofont adott volna is mennie kéne.
El tudom magam és gyermekem tartani, mindig arra törekedtem, hogy ne függjek tőle.
Na meg ha nem tudnám kifizetni a válópert se maradnék vele csak papíron
Miről beszéltek itt egy páran? Miért kéne ügyvéd, ha nem akar válni? Senkit nem érdekel. A bírót legkevésbé.
és ha valakit ver a férje ésmég nem jelentette fel,ésnem nézett utána a válásnak és nem vált el, annak az üzenem, hogy megérdemled. Ez pont olyan mintha saját magad pofoznád minden nap.
Miről beszéltek?
Egy válás több százezer ft minimum!Ha az egyik fél nem akar valamit akkor még sokáig is tart!
Csak akkor 6ezer ft egy válás ha közös megegyezés,namár most itt nem nagyon hiszem hogy az lesz.
Mit jelent az hogy megvert?megütött?megrúgott?vagy csak egy pofon?
Mert egy pofont még megbocsájtanék TALÁN!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!