Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? férjem tegnap...

Hogyan tovább? férjem tegnap megvert!

Figyelt kérdés

10 évig voltunk együtt, van egy 1,5 éves fiunk. tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk és kaptam párat.

Hogyan tovább? Válást hogy kell intézni?

szerintetek hozzá se nyúljak a cuccaihoz, majd ő összepakol este vagy csomagoljak össze és rakjam ki az ajtó elé?

hogy működik ilyenkor, gyerekünket mennyi időnként láthatja? azt se akarom, hogy minden este idejöjjön de a gyerekünkkel se szeretnék kiszúrni :(

2011. ápr. 22. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj a fejleményekről is, kíváncsi vagyok, és szurolok neked.
2011. ápr. 22. 15:28
 42/80 anonim ***** válasza:
50%

15:14 vagyok...

kérdező, én nem bántani akartalak, kicsit bánt, hogy így vetted.

2011. ápr. 22. 15:28
 43/80 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:20

a ház a szüleimé volt, névre szóló ajándékként kaptam. van rajta hitel ugye de az apukám és az én nevemen.

csak a bútorok közösek de azokat vigye ha akarja, legkisebb gondom.

köszönöm a biztatást, jól esik a megerősítés. látleletet nem fogok vetetni, nincs is igazán miről, pár zúzódásom van, szerencsére semmi komolyabb. elég az, hogy különmegyünk

2011. ápr. 22. 15:29
 44/80 anonim ***** válasza:
87%

15:28 vagyok,közben jött a kommented!

Ha megis rugdosott akkor mindenképp válás,sztem szedd össze a cuccait,és közöld vele hogy mehet nincs apelláta.

Miért kaptál azt meglehet kérdezni?

2011. ápr. 22. 15:30
 45/80 anonim ***** válasza:
85%
ha nincs jovedelmed vagy csak minimalis jovedelmed van akkor kerni kell az ingyen ugyvedet a birosagon. mivel a valas nem a te hibadbol lesz kimondva ,neked egy fillerbe sem kerul. a parodnak kell fizetni az osszes koltseget! ennyi!
2011. ápr. 22. 15:33
 46/80 anonim ***** válasza:
84%
Sok sikert hozzá! :)
 47/80 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:30

jó kérdés, igazából nem is tudom. vitatkoztunk, hogy későn ért haza, nem látta a fiát, ivott, stb., aztán elborult az elméje.

állítja, hogy nem emlékszik semmire, ez a legszebb benne. szánalmas!

48/80 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen...

a verés az nem megbocsájtható.

Részleteket leírnád?

"tegnap munka után haverozott aztán részegen jött haza, összebalhéztünk"

Lehet el se kellett volna kezdened a balhét.

persze ez nem azt jelenti hogy a férjed MELLETT ÁLLOK.

Azonnal dobd ki!

ha nem megy fenyegetőzzél hogy rendőrt hívsz.

49/80 anonim ***** válasza:
85%
nem emlékszik semmire..?:O annyira be volt rúgva akkor nem is tudott volna megverni sem..:/ hazudik az 100% emlékszik mindenre az biztos! csak lehet, hogy már megbánta amit csinált..:/
2011. ápr. 22. 15:35
 50/80 anonim ***** válasza:
95%
Szerencsére az én férjem a szelíd részegek közé tartozik és nem az agresszív fajta de ismertem olyat is!Szánalmas tényleg!Légy erős,ne add be a derekad neki!
2011. ápr. 22. 15:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!