Hogyan derül ki, hogy szeret -e a párod? Mit tegyek, hogy észrevegye, szükségem van rá? Mit tennétek a helyembe, hogy észrevegye magát?
Vajon hogyan derül ki, hogy szeret -e a párod?
Jelenleg 24 hetes kismama vagyok és teljesen elvagyok hanyagolva.
Párom sosincs itthon, csak késő este. Állítólag maszekol, de pénz sincsen belőle. Hazajön vacsora, fürdés, laptop és alvás. Ez megy már hetek óta. Soha nincs egy jó szava. Egy reggeli puszi, semmi.
Soha nem tudunk megbeszélni semmit.
Ő dolgozik, mégis nekem kellett kölcsönadni 40 ezret, az elmúlt 2 havi telefonszámlájára és laptop törlesztésre, mert a haveroknak dolgozik és Tőlük nem kér sokat.
Annyira egyedül érzem magamat, most volna szükségem igazán jó szóra és segítségre!
Nekem kell itthon megoldanom mindent, mert Ő hulla fáradt.
Amikor hívom a telefonját sem tudja mindig felvenni.
Az tény, hogy amit napközben keres 7-15-ig az valóban 65 ezer ft, abból nem lehet megélni.
De mit tegyek, hogy észrevegye, hogy szükségem van rá? Mertha a rezsire tudna adni úgy, hogy nekem ne kelljen hozzátegyek, akkor azt mondom, hogy jó hát tényleg dolgozik, dehogy se pénz, se Ő, se segítség, semmi. Így nem tudom tovább csinálni, nem bírom, elég és nem tudok hová fordulni. Ha anyuval akarok erről beszélni, azt mondja én akartam Tőle mégegy kisbabát.
Ami még nagyon bánt, hogy nekem egyre nehezebb kiteregetnem, de Ő nem segít, hiába könyörgök. Nem tudok Vele megbeszélni semmit. Ha rosszat mondok, azt mondja, akkor szedd össze a cuccaimat és elmegyek. De Ő mondhat csúnyát bűntetlenül, észre sem veszi.
Nem tudok Vele aludni, mert a 4 éves lányunkat közénk szoktatta. Amikor még Őt vártok Őt fogta, simogatta, Ő is várta, de ezzel a picivel kb. 3 X 2 percet foglalkozott.
Ti mit tennétek a helyembe, hogy végre észrevegye magát???
Kedves Kérdező!
Önző és végtelenül buta vagy, sajnos!
Gyermekeid sorsát is kovácsolod...egyszerűen nyisd ki a szemed és lépj.
Vagytudok még jobbat: légy egész életedben szolga és várj míg verni kezd a ""férjed"" vagy a gyerekeiddel rosszul bánni stb.
Várj, és tűrj, elvégre van még 8 életed, ugye??
ÉBRESZTŐ!!!
19:34-es vagyok.
Te magad igazoltad, hogy ő gyengébb, mint te, hiszen alkoholhoz és cigihez menekül a megélhetési gondjai miatt. És még be is vallotta neked, hogy küzd ezzel a kérdéssel, de te elengedted a füled mellett.
Mondtad-e neki valaha, hogy mennyire büszke vagy rá, hogy megpróbálja fenn tartani a családot, és hogy mennyire boldog vagy, hogy egy ilyen erős, és magabiztos férfi áll melletted? Ha mondtad is... mondd többet!
Ezek a szavak nagyon sokat jelentenek egy férfinek. Ezek nélkül azt hiszi semmibe veszed a munkáját, és akkor állandó kisebbségi komplexusa van és nem tud közeledni feléd.
Az ilyen szavak sokszor önbeteljesítőek... ha nem is olyan ő, amilyennek leírod, megpróbál majd olyan lenni, hogy igazzá tegye a bókodat.
De ha csak szidod, akkor a szidás irányába változik.
Amikor kitetted a cuccait az ajtó elé, írni kellett volna neki egy levelet, és rátűzni a cuccaira, amiben leírod, milyen feltételekkel engeded vissza.
Bár valószínűleg - az általad leírtakból - nagyon erős a büszkesége. Ezt a kártyát már eljátszottad, mást kell kitalálnod.
Viszont azt is érdemes átgondolnod, hogy ő akkor is pont ilyen volt, amikor megismerkedtetek. Te választottad őt. Ha nem is tudatosan, akkor tudatalatt olyan férfit akartál amilyen ő. Tudtad, hogy autószerelő, ergó kétkezi munkás, tehát nem várhatod el tőle hogy úgy viselkedjen mint egy úriember.
Ő egyszerű gondolkodású, de még az egyszerűbbnél is egyszerűbb... és semmiképpen sem fogja fel a te női bonyolult, nyakatekert sorok közötti üzeneteidet. Neked ezeket konkrétan kell elmondanod neki, de azzal a női bájerővel és szeretettel, amid csak van.
A gyengébb alatt pontosan azt értettem, hogy egy kapcsolatot a nő az aki előrébb tud léptetni méghozzá úgy, hogy a férfié lesz a siker. Sajnos hiába megbotránkoztató, ilyen az emberi természet.
Tudnék még sok mindent írni, de lehet nem is érdekel... de ha írsz privátot szivesen beszélgetek veled ...
Először is kapcsolat az amelyikben mindkét fél tiszteli és szereti a másikat ahogy elnézem ez csak a te részedről van meg, másdoszor mi az már,hogy nem barátkozhatsz?!semmi köze nincs hozzá,hogy van e néhány barátnőd,egyszerűen csak az előző házasságában megcsalták ezért azt hiszi most már minden nő olyan,itt már szó sincs szeretetről.Tényleg érzelmileg zsarol,hisz először elzár a külvilágtól így lassan el is hiszd ha igaza van.Tényleg bemeséled magadnak,hogy szeret meg ilyenek ne látod a fától az erdőt.
és ott a gyerek is,és ha ő az apja akkor mi van?! ennyi erővel egy nevelő apa is jobban szerethetné nem a vér számít.Anyám nem vált el apámtól amikor megszületett a kisöcsém,most ott tartunk,hogy egy nevelőapával is jobban járt volna mert az "igazi" apja sz@rik rá mi van a fiával,egyeseket kap kit érdekel,ha tönkremegy az élete,beteg meg se kérdezi, hogy van legtöbbször észre se veszi ha nincs otthon a gyerek,mert a netes haverjaival van a kedves apuci elfoglalva.És rád is ez a sors vár idővel talán meg is csal, a gyerek nagy ívben le lesz tojva és csak azért menteni a házasságot mert mégis csak egy pár vagytok nem érdemes.Sok nő esik ebbe a hibába aztán vagy rabszolga lesz belőle vagy a temetőben végzi.És ha kidobod aztán mégis ő szab feltételt arról árulkodik,hogy nem vesz téged ember számba te csak a csicskása vagy aki azt teszi amit csak ő akar. A 4 éves kislányt meg tessék berakni az ágyába mert ott a helye, ha pedig bőg nem szabad rá figyelni,mert először majd magára fogja vonni a figyelmet mindenféle hisztivel és ha egyszer engedsz neki akkor még jó ideig nem tudod kidobni az ágyatokból+ onnantól kezdve tudni fogja hogy anyuci meg apuci azt csinálja amit csak akarok én vagyok az igazi főnök
Az a baj ezzel az egész történettel, hogy csak te akarsz itt bármit menteni. A jelek szerint neki a jelenlegi állapot ideális, nincs érdeke abban, hogy változtasson rajta. Neki az erőfeszítéssel és veszteségekkel járna.
Ez majdnem olyan, mint amikor egy alkoholistát vagy drogost próbál leszoktatni a családja, miközben az érintettnek esze ágában sincs leszokni. Ha csak te akarod, akkor sajnos sok sikert nem remélhetsz.
Önző vagyok? Szerinted miért? Szerintem meg inkább túl naív.
Miért kezdene verni?
Igazad van, mondani fogom többet! De az a baj, hogy én hiába teszem ki szívem-lelkem érte, Ő nem becsüli, sőt képes azt mondani, hogy én soha nem csinálok semmit.
Igazad van. Sajnos nagyon erős a büszkesége. Én úgy érzem nem kérnék túl sokat, alapvető elvárásaim vannak. Néha egy-egy jó szó jólesne, főleg így babásan.
Mit kellene kitaláljak?
Amikor megismerkedtünk Ő 3 évig nagy színész volt, de alíg kellett dolgoznia, mert nekem jómenő vállalkozásom volt.
Nagyon kíváncsi lennék arra a még sok mindenre, amit írnál, mert nagyon is igazad van és nekem most erre van szükségem, nagyon szépen köszönöm soraidat!!!
Érzelmileg zsarol?
Akit én szeretek annak mindenben igaza van, mégha nincs is úgy.
Szerinted nem szeret?
A megcsalásától azért nem félek, mert hosszútávon senki nem maradna vele, mert mindenki észreveszi, hogy milyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!