Hogyan derül ki, hogy szeret -e a párod? Mit tegyek, hogy észrevegye, szükségem van rá? Mit tennétek a helyembe, hogy észrevegye magát?
Vajon hogyan derül ki, hogy szeret -e a párod?
Jelenleg 24 hetes kismama vagyok és teljesen elvagyok hanyagolva.
Párom sosincs itthon, csak késő este. Állítólag maszekol, de pénz sincsen belőle. Hazajön vacsora, fürdés, laptop és alvás. Ez megy már hetek óta. Soha nincs egy jó szava. Egy reggeli puszi, semmi.
Soha nem tudunk megbeszélni semmit.
Ő dolgozik, mégis nekem kellett kölcsönadni 40 ezret, az elmúlt 2 havi telefonszámlájára és laptop törlesztésre, mert a haveroknak dolgozik és Tőlük nem kér sokat.
Annyira egyedül érzem magamat, most volna szükségem igazán jó szóra és segítségre!
Nekem kell itthon megoldanom mindent, mert Ő hulla fáradt.
Amikor hívom a telefonját sem tudja mindig felvenni.
Az tény, hogy amit napközben keres 7-15-ig az valóban 65 ezer ft, abból nem lehet megélni.
De mit tegyek, hogy észrevegye, hogy szükségem van rá? Mertha a rezsire tudna adni úgy, hogy nekem ne kelljen hozzátegyek, akkor azt mondom, hogy jó hát tényleg dolgozik, dehogy se pénz, se Ő, se segítség, semmi. Így nem tudom tovább csinálni, nem bírom, elég és nem tudok hová fordulni. Ha anyuval akarok erről beszélni, azt mondja én akartam Tőle mégegy kisbabát.
Ami még nagyon bánt, hogy nekem egyre nehezebb kiteregetnem, de Ő nem segít, hiába könyörgök. Nem tudok Vele megbeszélni semmit. Ha rosszat mondok, azt mondja, akkor szedd össze a cuccaimat és elmegyek. De Ő mondhat csúnyát bűntetlenül, észre sem veszi.
Nem tudok Vele aludni, mert a 4 éves lányunkat közénk szoktatta. Amikor még Őt vártok Őt fogta, simogatta, Ő is várta, de ezzel a picivel kb. 3 X 2 percet foglalkozott.
Ti mit tennétek a helyembe, hogy végre észrevegye magát???
Érzelmileg zsarol? Hogyan?
De hogyan tudom a tudtára adni, hogy már nem teheti meg?
Egyszer amikor nagyon féltékeny volt rákérdezett, hogy kurv@odni voltam -e? Ekkor befejeztem az összes barátnőmmel való elmászkálást. Ennek már több, mint 2 éve.
Húúú..hát, ha már ezt kérdezni kell, akkor nehéz lesz.
Egy elhúzódó este után lekur.váz, erre te megszakítod a kapcsolatot a barátaiddal. Mondjuk ezt nem kellene.
Ő mond valamit, te meg hagyod. Ne hagyd. No meg ha valaki azt mondja, hogy a másik ki van dobva, majd pár óra múlva visszasírja, akkor az az illető NINCS kidobva.
Persze, hogy nyugodtan fenyegetőzhet ezzel, mert hiteltelenné tetted magad és TUDJA, hogy nincs következménye, súlya a szavaidnak. Mert csak szavak.
Ha ki van dobva, akkor ki van dobva.
Ő az apa. És? Ez feljogosítja arra, hogy bármit megtehessen? A férjem is elvált és mégis jó apja a lányának.
Szerinted jobb az a gyereknek, hogy van egy orrát lógató, kikészült anyja, plusz azt a mintát látja, hogy a nő alázkodjon meg a férfi előtt? Neki is ezt a sorsot szánod?
Hát az biztos, hogy jobban szeretem én Őt, mint Ő engem. De ez miért nem esik jól Neki? Ezt miért kell egy kapcsolatban kihasználni?
A gyermekeim sorsa nincs megírva, nem kell, hogy olyan szerencsétlenek legyenek, mint én... Nem?
Az emberek nem szerződés alapján működnek, hogy kötelező hálásnak lenniük. Jó esetben azok. A jelek szerint a férjed nem ilyen. Ezt kikövetelni vagy kierőszakolni nem lehet. Ha magától nem megy, te, ha fejre állsz, se fogsz ezen tudni változtatni.
Nem, ez nem sorsról szól, hanem az otthon látott, tanult viselkedési mintákról. Ha felnőttkorában másolni fogja az otthoni mintát, az még nem is lesz tudatos, csak ő ezt látja, ezt érzi természetesnek.
De szerintetek miért érzi nagyon jól magát így?
Azért vagyok vele, hogy a gyermekeim ne maradjanak apa nélkül!
Félek az egyedül léttől és a magánytól. Bár ígyis annak érzem magamat sajnos...
Mert ki van szolgálva és úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. Kinek ne lenne kellemes egy házi szolga, akinek nincsenek elvárásai, nincs akarata, de kiszolgálja és minden megtesz neki?
Nekem is kényelmes lenne, sőt, mindenkinek.
Attól lesz az apjuk, hogy este abban a házban fekszik le aludni? Ha korlátlan láthatás van, ugyanannyit lehet velük, csak te nem fogsz tönkremenni ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!