SOS felnőtt anyukák, mit csináljak a hugommal hogy észrevegye magát?
válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:18
ha nem olvastad végig akkor meg ne is válaszolj
Hát én tudod hogy vagyok ezzel: számomra az tartozik amberszámba (FÜGGETLENÜL AKÁRMILYEN FAJI MEGKÜLÖNBÖZTETŐ NÉLKÜL) aki ember módjára is tud viselkedni.
Megértem, hogy aggódtok a testvéredért, de ezzel a magatartással, amit ti tanusítatok hidd el semmi jót nem értek el nála.
Első: Akkor olvasd végig mert nem az a gáz, hogy cigány, hanem hogy ilyen lelkiselejt h azok között keresgél akik - nyilván nem ok nélkül, de hadd ne részletezzem - számkivetettek a szó erkölcstelen értelmében. A testvérem és hiába próbáljuk helyretenni nem megy sehogysem,ehhez kellene tanács.
Az a probléma hogy hugom nem akar tanulni még szakmát sem, ezt írtam le. Én megyek fősulira, ő meg azt mondja hogy nem érdekli, utál tanulni és majd lesz valami az életével, úgyis a halál a vége, kit érdekel? Faterom erre mondta hogyha így állsz hozzá,18 leszel és repülsz. Nem azért fizeti az iskolát hogy leszarja. És igazat adok. Szóval hogy tudnánk emberré nevelni a személyiségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!