SOS felnőtt anyukák, mit csináljak a hugommal hogy észrevegye magát?
Mondjuk én neked is adnék egy jó nagy büdös anyai pofont és letagadnám, hogy a gyerekem vagy, ha ilyen undorító módon beszélnél emberekről, főleg, ha az egyik a testvéred. Tanulás és erkölcs semmit sem ér, ha ilyen szánalmas és gyűlölettel teli személy vagy, mert a kommentedből semmi már nem jön le, csak a mérhetetlen önteltség és lenézés... nem csoda, hogy a húgod más társaságát keresi, és nem a tiédet.
Komolyan, én megdöbbentem ezen a kérdésen. hogy lehet egy ember ennyire mélyen primitív és szociálisan nulla?
Pedig ezt érdemes elolvasni, mert megmutatja milyen irányba halad a társadalom. Egyre több ilyen gyerek lesz és egyre előbb fogják kezdeni, tehát nem kizárt hogy a gyerekek pár év múlva már 11-13 éves korukban elmondhatják magukról, hogy már ittak, cigiztek ...(hadd ne keljen végig írnom). Ez azokban az országokban (nyugaton) is hasonlóan van ahol nincs cigány. Itt van például ez a Londonban menö "tinilázadás" vagy WTF...
Nos én is úgy állok hozzá mint te, van a cigány (lop, csal, hazudik, 13 évesen már 2 gyereke van) és ugye van a roma származású magyar ( aki szintén cigány de rendes, jólelkű - ebből nagyonnagyonnagyon kevés van)
A hugod udvarlója ezek alapján cigó, semmi féle képpen ne engedd be a házba mert bizony elviszi azt is ami a szekrény mélyén van észrevétlenül.
Megoldás:
Apád kell ide és te, először beleveritek anyád fejébe hogy a lánya ne
30 éves hanem 16 akit még meg kell nevelni de nagyon, nincs olyan hogy nincs türelme, akkor minek szülte. Szépen elmondjátok neki az okokat amit mindannyian 2 órán keresztül sorolhatna.
Ezután már 3 man lesztek a kis hülegyerek ellen és igenis szobafogság, zsebpénzmegvonás, nem tanulsz nem ehetsz (ez már csak ha nagyon szar a helyzet mert azért ez nem veszélytelen)
Látnia kell otthon az összefogást és hogy mi az a CSALÁD.
Így talán meg jön az esze, nem lesz az osztály ku****ája és láss csodát barátai is lesznek !
Remélem tudtam segíteni, minden jót.
HH
Tudod, olvasd végig ezt az egészet úgy, mintha külső szemlélő lennél, és megértenéd. Pofámról lesülne a bőr, ha ilyeneket írnék, akármekkora ellenségességet is érzekk dolgokkal vagy személyekkel kapcsolatban.
"egyszerűen sz*r a személyisége"
Íme, a szerető testvér mintaképe... ezek után aligha győzöl meg óvó érzelmeidről.
ha nem írtad volna ki hogy cigány a csávó akkor neked adtak volna igazat.
de itt elég sokan csak a cigány szót vették észre a szövegből, azt hogy a húgod és a csávó hogy viselkedik már nem.
"egyszerűen sz@r a személyisége"
Elmondok valamit:
szerintem pontosan azért menekült egy ilyen kapcsolatba, mert ti nem tudjátok őt elfogadni. Igen, MENEKÜL előletek.
Ehhez nem kell pszichológus sem, elég csak végig olvasni amit írtál a te "szeretett" testvéredről.
Nem így kell azzal bánni, akit elvileg szeretünk. Először megérteni kell a másikat, és elfogadni. Aztán beszélhetünk testvéri szeretetről, ha van köztetek olyan.
Az én tesóm is ilyen, hogy nem fogad el úgy ahogy vagyok mert szerintem még neked is sz@r lenne az én személyiségem. És hiába nem fogja fel, hogy azzal, hogy megakar változtatni, inkább egyre jobban távolodunk egymástól és több vita is lesz.
De ilyen viselkedéssel ne csodálkozz, hogy menekült otthonról egy kapcsolatba.
Az elsőnek: igen, a fehérek közt is van gyilkos, rabló, verekedős, de ha összehasonlítjuk, hogy a bűnözők közül mennyi a fehér, és mennyi a cigány, akkor az utóbbiak toronymagasan vezetnek.
Ha a húgodat sehogy sem sikerül meggyőzni, és tényleg szereti a fickót, akkor hagy menjen, hajrá. De a menetjegy nem retúr. A jegy csak az odaútra szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!