Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan derül ki, hogy szeret...

Hogyan derül ki, hogy szeret -e a párod? Mit tegyek, hogy észrevegye, szükségem van rá? Mit tennétek a helyembe, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés

Vajon hogyan derül ki, hogy szeret -e a párod?

Jelenleg 24 hetes kismama vagyok és teljesen elvagyok hanyagolva.

Párom sosincs itthon, csak késő este. Állítólag maszekol, de pénz sincsen belőle. Hazajön vacsora, fürdés, laptop és alvás. Ez megy már hetek óta. Soha nincs egy jó szava. Egy reggeli puszi, semmi.

Soha nem tudunk megbeszélni semmit.

Ő dolgozik, mégis nekem kellett kölcsönadni 40 ezret, az elmúlt 2 havi telefonszámlájára és laptop törlesztésre, mert a haveroknak dolgozik és Tőlük nem kér sokat.

Annyira egyedül érzem magamat, most volna szükségem igazán jó szóra és segítségre!

Nekem kell itthon megoldanom mindent, mert Ő hulla fáradt.

Amikor hívom a telefonját sem tudja mindig felvenni.

Az tény, hogy amit napközben keres 7-15-ig az valóban 65 ezer ft, abból nem lehet megélni.

De mit tegyek, hogy észrevegye, hogy szükségem van rá? Mertha a rezsire tudna adni úgy, hogy nekem ne kelljen hozzátegyek, akkor azt mondom, hogy jó hát tényleg dolgozik, dehogy se pénz, se Ő, se segítség, semmi. Így nem tudom tovább csinálni, nem bírom, elég és nem tudok hová fordulni. Ha anyuval akarok erről beszélni, azt mondja én akartam Tőle mégegy kisbabát.

Ami még nagyon bánt, hogy nekem egyre nehezebb kiteregetnem, de Ő nem segít, hiába könyörgök. Nem tudok Vele megbeszélni semmit. Ha rosszat mondok, azt mondja, akkor szedd össze a cuccaimat és elmegyek. De Ő mondhat csúnyát bűntetlenül, észre sem veszi.

Nem tudok Vele aludni, mert a 4 éves lányunkat közénk szoktatta. Amikor még Őt vártok Őt fogta, simogatta, Ő is várta, de ezzel a picivel kb. 3 X 2 percet foglalkozott.

Ti mit tennétek a helyembe, hogy végre észrevegye magát???

2011. ápr. 13. 19:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Ez csak takarózás, hogy "a gyerekeknek apa kell". Apjuk válás után is lenne.

Neked meg nyugodt életed. Hogy magányos leszel-e, az csak rajtad áll.

2011. ápr. 13. 20:54
 22/36 anonim ***** válasza:
Akartátok a babát vagy becsúszot?
2011. ápr. 13. 21:24
 23/36 A kérdező kommentje:

Nekem volnának elvárásaim, amiket valahogyan jó volna betartatni, de ha szóban sem áll sokszor velem, akkor hogyan tudjam véghez vinni?

Nem akarok korlátlan láthatást, sőt olyan láthatást sem, ahol én nem vagyok jelen, mert annyira nem tudok benne megbízni, hogy el is vihesse a lányainkat.

2011. ápr. 13. 21:32
 24/36 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék, sőt nem is tudnék magányos lenni. De nem is járok olyan helyre, ahol esélyem lenne mással megismerkedni.

Ő amikor "csinálta" akarta a babát, én pont akkor nem szívesen. De 2010. februárjában volt egy elhalt ikerterhességem, amit Ő át sem tudott velem érezni, de Őket nagyon akartam volna és Őt is most az első UH óta.

2011. ápr. 13. 21:35
 25/36 anonim ***** válasza:

Ehhez az apához ragaszkodsz, akivel még egyedül sem mernéd hagyni a gyereked?

Szerintem itt már felesleges minden mondat, vagy elválsz, vagy szép lassan lecsúszik az életed a lejtőn egy mérgező házasságban.

2011. ápr. 13. 21:36
 26/36 A kérdező kommentje:

Egyedül nem merném hagyni, mert megbízhatatlan. Sokszor azért is rá kell sajnos szólni, hogy mosson kezet és hát amióta az első házasságából született 16 éves lányával nyáron egy-egy alsóban és bugyiban 1 hétig kettesben együtt aludtak, hát sok minden megfordult már a fejemben.

Szerintem már mondhatni, hogy lecsúszott az életem a lejtőn, de szeretném még valahogyan megmenteni a dolgokat, csak sajnos egyedül nagyon kevés vagyok mindenhez!

2011. ápr. 13. 21:40
 27/36 anonim ***** válasza:

Miért lenneél kevés? Más nem tud helyetted elválni.

Az előző házassága miért ért véget?

2011. ápr. 13. 21:41
 28/36 A kérdező kommentje:

Nem elválni szeretnék, hanem menteni a menthetőt vagy amit még lehet.

Az előző házassága állítólag azért ért véget, mert megcsalták. De ez sem biztos, amennyire féltékeny tud lenni.

2011. ápr. 13. 21:45
 29/36 anonim ***** válasza:

Várjunk csak, ezt a lányával alvós sztorit már egyszer feltetted ide...Ami egyébként nagyon is beteg dolog, nem értem, te ezt hogy vagy képes eltűrni...

Amúgy ezt a kérdést azért tetted fel, hogy tanácsot kérj, vagy hogy sajnáltasd magad?

Az ilyen ember se nem férj, se nem apa. Te pedig nem szerelmes vagy, hanem társ/kapcsolatfüggő. Nézz egy kicsit magadba. Nem lenne semmi nyomorod, ha megszabadulnál ettől az embertől, és találnál egy normális férfit.

Az meg hogy nem jársz társaságba, megszakítod a barátnőiddel a kapcsolatot, nem vagy elég határozott, kiszolgálod mind-mind a te hibád, és bármikor lehet rajta változtatni.

De ha csak itt ülsz és siránkozol, csak szarabb lesz idővel, nyugi.

2011. ápr. 13. 21:46
 30/36 A kérdező kommentje:

A lányával alvós sztorit más tette fel. Akkor másnak is van hasonló története?

Őszintén: igen tanácsot kérjek, sőt ezt az oldalt beszélgetésre, lenyugvásra használom, nyugtató és szichológus helyett!

Sajnos igazad van!

2011. ápr. 13. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!