A férfinak (férj, élettárs) dolga segíteni a nagytakarításban vagy nem? És mit csináljon és mit ne a nagytakarítás alatt?
"Nem is az a tipus! Szerintem egy pasinál nyálas dolog,ha takarít.Egyenesen papucs!!"
akkor a te férjed szürcsöli a sörét a tv előtt mig te a wc-t pucolod?
nem irigyellek
ez a te dolgod hogy osztod meg otthon a munkád.
nekem annyira fura amikor ismerőseim mesélik hogy nekik otthon kellett segíteni meg takarítani míg a fiutestvérük semmit se csinált mert fiu. Nevelés kérdése.
Anyám karakán asszony, kiosztotta hogy kinek mi a dolga, ha azt mondta hogy neked kell porszívózni akkor max arra volt esélyem hogy elcseréljem a tesómmal aki a portörlést kapta.
Ezért fura nekem hogy másoknál kérdés hogy férfi takarít-e vagy sem, nálam alap anyámnak köszönhetően hogy megosztjuk a munkát fele fele arányban
(bár az is igaz, hogy olyan olyan nővel nem kezdenék kapcsolatot aki azzal kezdi hogy ő nem lesz cseléd. Aki alapból nem akar gondoskodni a családjáról, az meg sem érdemli hogy segítsek neki)
25f
Nálunk a hagyományos ffi-női szerepek működnek. Én nem végzek ffi melót, ő nem végez női.
A takarítás női munka. Ha segít azzal szívességet tesz nekem, amit én viszonzok, vagy fordítva. Én is segítek neki néha, ha szükséges. De nem várom el tőle, és ő sem tőlem. Így nincs egyetlen vitás pont sem az életünkben, ami a munkavégzést illeti. :)
Nem drágám amíg én pucolom az ablakot addig ő keményen dolgozik hogy eltartsa a családját! Ja és nem iszik alkoholt egyáltalán!
jah,azt nem ritad hogy te nem dolgozol...
ugy könnyű hogy otthon vagy egész nap...
ugy énse mondanám hogy akkor pucolja az ablakot a pasi:D
Szerintem ha a nő is dolgozik (munkahelyen), nincs női meg férfi házimunka. Segítsen be addig, amíg minden el nem fogy, a heti takarításba is és a nagytakarításba is.
Aki szerint ez "nyálas" dolog, az indokolja meg, hogy ha ugyanannyit melózunk egész héten, csak azért, mert nő vagyok, miért kellene még otthon is órákat dolgoznom egyedül, míg a másik pihen, majd hullafáradtan bezuhanni az ágyba? Miért nem lehet megosztani a munkát, hogy feleannyi idő alatt végezzünk és utána a maradék időt egymásra fordítsuk és együtt kapcsolódjunk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!