A férfinak (férj, élettárs) dolga segíteni a nagytakarításban vagy nem? És mit csináljon és mit ne a nagytakarítás alatt?
Attól függ, egyébként mit csinálnak. Ha a férj dolgozik, a feleség nem, akkor a feleség kötelessége megcsinálni az egész nagytakarítást (kivéve ha valamit fizikailag nem bír, mert mondjuk a szekrényt azért inkább a férj tolja félre). Ha a feleség dolgozik, a férj nem, akkor viszont csinálja a férj az egészet.
Ha mindketten dolgoznak, vagy egyikük sem, akkor fele-fele arányban osszák meg a feladatokat.
Ez most komoly kérdés? Ti így éltek? "női és férfi munka" Te jószagú málnabokor...
Erényöved is van? Ennyire középkori felfogásúakról mindig ez jut eszembe...
Utálok porszívózni-segít
utálja a fürdőt takarítani-én csinálom
stb.
nehezebb ,,veszélyesebb'' munkák az övé pl függöny le-felvétel
Konkrétumot ne várj, mert ez is "képességfüggő"! Tehát amit jól tud az egyik férfi, lehet, hogy nem tud egy másik. Kérdezd őt:)!
Viszont segíteni, miért ne segíthetne?
Mi mindent felsbe csinálunk...
igaz a fürdőszoba mindig az enyém és az ablakmosás is,de pl még sose porszivoztasm,sose szedtem le függönyt.
Mosásnál én bepakolok (hogy ne tegye a pirosat a fehér közé),de ki párom pakol,tereget,beszedi,én elteszem
Milyen hülye kérdés már hogy dolga-e?
mégis mit csinálna amig a nő nagytakarit?
elmegy sörözni vagy befekszik a tv elé?
ki is tenném rögtön...
az kivétel ha valamelyikőnk beteg,akkor csak a másik végez házimunkát,lehetőleg csendben (ilyenkor max mosogatás van a főzésen kivül,semmi más)
attól hogy férfi és azt látta otthon hogy a nő végzi a házimunkát,attól még ezt nem kell továbbvigye...
párom is ilyen elkényeztetett volt...már nem az,nem esik le a gyűrű az ujjáról,ha ő is csinál mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!