Kevésbé tehetős szülők! Elkéritek a gyereketek pénzét?
Igen, anyukám tőlem és a hugomtól is sokszor kért már pénzt, de mindig megadja, amint teheti és pici kamatot is ad rá:) Ez általában összegtől függően 500-1000Ft.:)
Szerintem ebben a formában teljesen elfogadható dolog. Hiszen szimbiózisban élünk.
Egyébként találkoztam már sajnos magam is ellenpéldával. A hugi barátnőjénekcsaládjában azonban nem így működik. Elkéri...mivel kiskorú oda is kell adnia, hiszen ha nem, nincs mit ettni sem. Az anyja elherdálja a pénzt mindenféle pasasokra, akiket a neten ismert meg. Ez az igazán elszomorító...pedig olyan édes az a "kislány". Sajnálom és remélem nem követi az "anya" példáját.
23L
Tőlem is szoktak úgymond visszakérni pénzt a szüleim, ha megszorulunk. Nem szokott belőle probléma lenni, akkor sem vinnyogok, ha elfelejtik visszaadni. (Minek? Semmi értelme sincs finnyognom fölötte.) Tudom, hogy kell, különben rosszabb lesz. Bár többnyire később megadják, amikor jobbra fordulnak a dolgok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!