Szerintetek normális, hogy egy 11 éves lány az anyjával alszik 1 ágyban?
Van saját szobája, ágya, de mindig lemegy az anyjához aludni.
Engem nagyon idegesít. Van saját szobája, akkor minek megy le??
15/L
Szerintem sem egészséges hogy egy ennyi idős gyerek az anyjával aludjon. Az meg hogy a zokniját se húzza fel, már tényleg durva... Én megértem a kérdezőt, ha a testvére ilyen önnálótlan, és láthatóan a szülők ez ellen az égvilágon semmit nem tesznek, az a későbbiekben még ennél sokkal nagyobb problémákhoz is vezethet. Egy gyereket önállóságra kell nevelni. Ha tényleg bármit elérhet hisztivel, és ennyire egészségtelen módon függ még mindig a szüleitől, abból később olyan problémák adódhatnak nagy valószínűséggel, ami már sokszorosan is érintheti a kérdezőt.
22/L
Ha neked csak egy vélemény elfogadható, írd már oda, hogy csak azt a választ kéred...
És igen, 11 évesen én sem aludtam anyummal annyit, mint így, 18 évesen, de remélem, sosem lesz nagyobb gondod az életben, minthogy hol alszik a tesód...
Mé kivel aludjon? Egy pasival?
Ha ilyen irigy vagy akkor mért nem mész te is anyudhoz?
Talán egyedül?
Hányszor mondjam, hogy nem vagyok féltékeny? Soha a büdös életbe nem akartam az anyámmal aludni, akkor most miért lennék féltékeny?
Gondolkozz már ember..
Vagyis irigy, bocs.
Annyi hülyeséget tudtok ide írni, te jó ég..
Tudod, mit? Igen, rettenetesen idegesítő, amikor egy 11 éves lány az anyja mellett alszik. Mert ezt akartad hallani.
De te sokkal idegesítőbb vagy. Ja, nem ezt vártad? Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!