Szerintetek normális, hogy egy 11 éves lány az anyjával alszik 1 ágyban?
Van saját szobája, ágya, de mindig lemegy az anyjához aludni.
Engem nagyon idegesít. Van saját szobája, akkor minek megy le??
15/L
Igen, tesóm.
Olyan indokot mond reggel, hogy "mert fent meleg volt". Mikor lent kb 3°C-kal melegebb van.
És igen baromira idegesít, mert minek neki fentre ágy, hogy ha úgyis MINDEN ÉJJEL lent alszik. Lehetne sokkal nagyobb szobám is, mert a mostaniban már el se férek, nekem meg jó lenne egy franciaágy. Neki meg minek az 1 személyes ha sose alszik benne..
Különben vannak még baromi idegesítő dolgai. Hozzászólok, és egyből elküld a fenébe. De ha én rosszat mondok rá, egyből hisztizik.
Ha valamit nem kap meg, rögtön kiakad és megint hisztizik.
A zokniját nem tudja felvenni, anya segít neki
És még sorolhatnám
Olyan idegesítő, hogy ennyire esetlen..

egyértelműen féltékeny vagy.....
majd, ha nagyobb lesz, akkor alszik a saját ágyában.

jah, hogy neked a szoba a legnagyobb problémád.:)
Figyelj, örülj, hogy egyáltalán VAN sajátod. Sajnos sokaknak nem adatik meg, hogy saját kuckója legyen. Rengeteg gyereknek meg kell osztani a testvérével, vagy a testvéreivel a szobát, de nem panaszkodnak, mert legalább van fedél a fejük felett:) ezt azért mérlegeld:)
22L voltam
Nem vagyok féltékeny, utálok másokkal aludni.
Én is mindent megkapok (ésszerű kereteken belül kérek dolgokat), de nekem 9 évesen nem volt szükségem érintőképernyős, sőt semmilyen telefonra.
Arra meg nem vagyok féltékeny hogy egy zoknit nem tud felvenni

Te utálsz mással aludni.Ő nem
Neked nem kellett telefon.De telik az idő és manapság már kell nekik(én sem helyeslem de ez van).Ha nem tudja felhúzni a zokniát,az sem a te problémád,úgy hogy nem értem mi a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!