Elhagyjam? Vagy maradjunk együtt? De szeretem. és Ő is engem, csak már elég sok minden történt, és van, hogy már nincs türelme/münk a másikhoz.
Nem kioktatást kérek, hanem tanácsot.2éve vagyunk együtt.
Hol jobb, hol rosszabb.Én ráadásul Pco-s vagyok, és clostyt is szadek, aminek a mellékhatásai szörnyen kihatnak rám.Sokat sírok, hangulat ingadozások, stb..
Ezt már néha nem tudja tolerálni, mert nincs türelme azt mondja.
Tegnap is azon vesztünk össze, hogy ő elég hülye jeleket adott arra, h sexelne, én sem úgy reagáltam, aztán elvesztettem a türelmem, mert mintha semmi nem történt volna, el kezdett tévézni, anélkül, h megbeszéltük volna, mi, és miért is történt.Mondtam, h velem Ő nem fog szórakozni, stb..ő meg h elege van, szakítsunk..van, h nálunk ez a szakítás csak "szavak" mert elszakadni egymástól nem tudunk.Este úgy feküdtünk le, h "szakítottunk", külön is aludtunk(én kértem rá).Reggel meg egy puszival ébresztett, mintha mi sem történt volna.
Írtam neki sms-t, h "megbántad a tegnapit"?, de nem jött válasz.
Mikor ő mondja ki a "szakítás szót" tudom, h csak mondja, mert akkor úgy gondolja, de nem ezt akarja.
De nekem ez baromira fáj!
Mit csináljak?Együtt is élünk, babát is terveztünk, de az utóbbi időben javarészt az én hisztijeim miatt katasztrófális a dolog.
Költözzek el?
Nem fogja kibírni, h ne keressen..Annak meg semmi értelme, h külön megyünk x időre, aztán megint együtt.
Azért írtam le mindent őszintén, h én is milyen vagyok, mert objektív választ szeretnék kívülállóktól.
Köszönöm szépen!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien válaszoltok, így ismeretlenül is kapok kedves, és bíztató szavakat!
Köszönöm szépen!
Szió!
Köszi, minden rendben!A múlt hónapban a baba se jött össze, és említettem, hogy akkor lehet jön az inszem.
De aztán múlthét csütörtökön voltunk nála (együtt), és megkonzultáltuk vele, h még szeretnénk egy szabad fél évet, amikor mi próbálkozunk, ha jön, jön, ha nem nem..
Fél év múlva(monjuk augusztus körül) lesz egy éve, h próbálkozunk.
Helyette(inszem helyett) jövőhéten lesz egy méhnyaknyák vizsgálat, h a méhnyákom átengedi e, v megöli e a "kisfickókat"..
Azt mondta a doki, ha átengedi, akkor érdemes várni, és spontán össze jöhet..
Szóval ezek történtek velünk.
És veled/veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!