Elhagyjam? Vagy maradjunk együtt? De szeretem. és Ő is engem, csak már elég sok minden történt, és van, hogy már nincs türelme/münk a másikhoz.
Nem kioktatást kérek, hanem tanácsot.2éve vagyunk együtt.
Hol jobb, hol rosszabb.Én ráadásul Pco-s vagyok, és clostyt is szadek, aminek a mellékhatásai szörnyen kihatnak rám.Sokat sírok, hangulat ingadozások, stb..
Ezt már néha nem tudja tolerálni, mert nincs türelme azt mondja.
Tegnap is azon vesztünk össze, hogy ő elég hülye jeleket adott arra, h sexelne, én sem úgy reagáltam, aztán elvesztettem a türelmem, mert mintha semmi nem történt volna, el kezdett tévézni, anélkül, h megbeszéltük volna, mi, és miért is történt.Mondtam, h velem Ő nem fog szórakozni, stb..ő meg h elege van, szakítsunk..van, h nálunk ez a szakítás csak "szavak" mert elszakadni egymástól nem tudunk.Este úgy feküdtünk le, h "szakítottunk", külön is aludtunk(én kértem rá).Reggel meg egy puszival ébresztett, mintha mi sem történt volna.
Írtam neki sms-t, h "megbántad a tegnapit"?, de nem jött válasz.
Mikor ő mondja ki a "szakítás szót" tudom, h csak mondja, mert akkor úgy gondolja, de nem ezt akarja.
De nekem ez baromira fáj!
Mit csináljak?Együtt is élünk, babát is terveztünk, de az utóbbi időben javarészt az én hisztijeim miatt katasztrófális a dolog.
Költözzek el?
Nem fogja kibírni, h ne keressen..Annak meg semmi értelme, h külön megyünk x időre, aztán megint együtt.
Azért írtam le mindent őszintén, h én is milyen vagyok, mert objektív választ szeretnék kívülállóktól.
Igen, most én is dolgozom, meg ő is.
Egy romantikus vacsora?Az jól hangzik?
Már tervezem agyban, h hogy is oldjam meg, h vitelezzem ki..
És szerinted hogyan indítsam a beszélgetést?
Amiket írsz,abból egyértelmű,hogy szeretitek egymást,ne hagyd a kapcsolatotokat tönkre menni,nem egy nemtörődöm mihaszna alak,aki csak magával foglalkozik,mindkettőtökre ráfér egy kis babusgatás.Felhívtad már?
Hajrá!!
A meghívást?
Hát csak igy:Várlak a Kisökörben este 6-kor.Imádlak. Szerelmed.
Ha hívniakarod,mondd hogy szeretnék randevúzni Veled. Nagyon szertelek. és szertenék veled vacsorázni itt és itt s tedd le. Ha pampog, moddd hogy ott várod, s mindent megbeszéltek, mobilon nem megy itt vár a főnököd s tedd le.
De aztán ne válságkezelést tarts, hanem szórakozzatok! Ha vitába akar kezdeni puszild meg, hogy ne most ne veszekedjen, lényeg, hogy szeretitek egymást, tudod, hogy sokat idegeskedtetek, de ez el fog múlni.
Kérdezd meg, milyen volt a napja, dícsérd az ételt amit válszt a tetteit, amit a munkahelyén véghezvitt, aztán hagyd, hogy szórakoztasson s udaroljon
Most nem egy beteg meddő nő leszel, hanem élete szerelme, aki ráadásul őrjítően szexis.
Ezt az estét erre szánod.
Vélságmegbeszélés is jobban fog menni holnap egy szép este után.
Smst fogok neki küldeni mindjárt, mert egy irodában dolgozom, és itt ilyen személyes dolgokról nem tudok telefonálni.
No meg lehet bátorságom se lenne....
Nagyon nagyon szépen köszönöm a sok hasznos, és jó választ nektek!
És igen!
Nem egy mihaszna ember, mert sokat dolgozik, mindig azon van, h legyen jobb, stb.
ok. szép estét!
S nem kell annyit agyalni, te túl sokat gondolkodsz, pl "már tervezem , mit mondjak neki"
Biztos, hogy neki nincs ekkora igénye mindent szóban ennyire kivesézni, főleg hogy férfi, szerintem a férfiak szeretik kevesebb szóval elintézni mindent, s rögtön túllépni, ez nem baj, fogadd el!
Biztos nagyon szeretitek egymást, látszik.
Köszi, aranyos vagy!
És tényleg, mintha ismernél!
Valóban sokat agyalok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!