28 éves párom mostanában egyre többet iszik. Együtt kell maradjunk?
Szerintem probalj munkat keresni magadnak, es ahogy talalsz, add a picit bolcsibe, menjel el dolgozni, es koltozz el tole a picivel. Te is, es a kicsi is idegileg is es lelkileg is tonkre fogtok menni, ezt te hiszen szegenyke tapasztalabol ugyis tudod. A fizetesed, csaladi potlek es gyerektartas lesz majd, de legalabb nyugalmatok lesz. Es talalhatsz magadnak tarsat is fiatal vagy meg nagyon.
Nem lesz jo vege az italozasainak, de azert probalj vele beszelni, mar amennyire lehet.
Szerintem is addig menekülj, amíg könnyebben tudsz, pl. amíg nem veri a családját. Próbálj segítséget kérni, vannak ezzel foglakozó egyesületek, ők talán sokkal jobban tudják, mit lehet tenni ilyenkor, mint egy amatőrökből álló internetes közösség.
(Egyébként számomra érdekes, hogy miért szeretnek a nők alkoholista, esetleg verekedős férfiakat társnak választani, ha egyszer az apjuk is olyan volt és azt nagyon nem szerették. De ez már egy másik kérdés témája lehetne...)
Vannak anyaotthonok, úgy tudom, addig, míg elrendeződik a helyzet, rájuk számíthatsz, ha másra nem.
Próbálj munkát keresni, pici mellett nehéz, tudom, de pillanatnyilag nincs más ötletem megoldásra.
17:30-as
nem biztos, hogy a pasi már akkor is ivott, amikor összejöttek. Elképzelhető, hogy csak fél éve kezdte el az ivászatot. Ezt nem tudjuk, hiszen ezt nem írta a kérdező, de azt gondolom, ha már az elejétől is ivott volna a pasi nem lenne vele és nem szült volna neki gyereket, hiszen tudja, milyen egy alkoholistával élni, és nem hiszem, hogy ez lett volna minden vágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!