Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyjam? Vagy maradjunk...

Elhagyjam? Vagy maradjunk együtt? De szeretem. és Ő is engem, csak már elég sok minden történt, és van, hogy már nincs türelme/münk a másikhoz.

Figyelt kérdés

Nem kioktatást kérek, hanem tanácsot.2éve vagyunk együtt.

Hol jobb, hol rosszabb.Én ráadásul Pco-s vagyok, és clostyt is szadek, aminek a mellékhatásai szörnyen kihatnak rám.Sokat sírok, hangulat ingadozások, stb..

Ezt már néha nem tudja tolerálni, mert nincs türelme azt mondja.

Tegnap is azon vesztünk össze, hogy ő elég hülye jeleket adott arra, h sexelne, én sem úgy reagáltam, aztán elvesztettem a türelmem, mert mintha semmi nem történt volna, el kezdett tévézni, anélkül, h megbeszéltük volna, mi, és miért is történt.Mondtam, h velem Ő nem fog szórakozni, stb..ő meg h elege van, szakítsunk..van, h nálunk ez a szakítás csak "szavak" mert elszakadni egymástól nem tudunk.Este úgy feküdtünk le, h "szakítottunk", külön is aludtunk(én kértem rá).Reggel meg egy puszival ébresztett, mintha mi sem történt volna.

Írtam neki sms-t, h "megbántad a tegnapit"?, de nem jött válasz.

Mikor ő mondja ki a "szakítás szót" tudom, h csak mondja, mert akkor úgy gondolja, de nem ezt akarja.

De nekem ez baromira fáj!

Mit csináljak?Együtt is élünk, babát is terveztünk, de az utóbbi időben javarészt az én hisztijeim miatt katasztrófális a dolog.

Költözzek el?

Nem fogja kibírni, h ne keressen..Annak meg semmi értelme, h külön megyünk x időre, aztán megint együtt.

Azért írtam le mindent őszintén, h én is milyen vagyok, mert objektív választ szeretnék kívülállóktól.

2009. febr. 20. 12:47
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
98%

Hívd már fel!

Ne sírj, mondd meg, hogy szereted, ez csak mellékhatás, és a hó végén végleg vége lesz!

Mond meg, hogy ne haragudjon, csak pár nap, és vége!

Különben vannak, akik gyerek nélkül is elválaszthatatlanok és boldogok 80 évesen!

De lesz még nektek, nem kell mindent vállalnod.Első, hogy egymást megtartsátok!

2009. febr. 20. 13:52
 22/58 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert tanácstalan vagyok!

És azt nem hiszem, h van olyan ember a földön, aki még soha nem tette fel magának ezt a kérdést!

Eddig ( a pco előtt) jól meg voltunk, és azért kértem tanácsot, mivel ilyen lettem, érdemesebb e elengednem, v nem.

2009. febr. 20. 13:54
 23/58 anonim ***** válasza:
96%
Hagyd ezt a pco-t a fenébe, meg ezt a gyerekdolgot is. 2 év után legtöbben még eljegyzésre se gondolnak. Menjetek el nyaralni vagy egy hétvégére valahova. Túl ráizgultál erre a gyerekprojektre, lazíts!
2009. febr. 20. 13:54
 24/58 A kérdező kommentje:

Múlt héten voltunk 3 napra kikapcsolódni.

Nem volt semmi gond, csodálatosan éreztük magunkat.

Nincs bátorságom felhívni.Félek, h elutasít..

2009. febr. 20. 13:56
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

13.30-as vagyok. Óvaintelek a Rüdiger Dahke, Thorwald Dethlefsen féle könyvek kritika nélküli olvasásától. Engem is ezzel próbáltak kábítani az orvosok, amikor nem tudtak meggyógyítani, hoyg "lelki eredetű". Hát aki egy kicsit is ismer engem, az tudja, nem erről van szó. Ne fogadj el feltétel nélkül mindent, amit a pszichoszomatikus elméletről írnak.

És ne törj össze azért, mert beteg vagy! Attól TE még ugyanaz az ember vagy! Továbbra is azt mondom, egy TÁRS mindent megoszt Veled, és a rosszat nem teszi Neked még rosszabbá!!!!!

Ráadásul - ha jól értem - azért kapod a gyógyszert, hogy gyereketek legyen! Akkor meg pláne türelemmel kellene viselnie a mellékhatásait.

Popper Péter írja valahol, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet "egy kicsit" csinálni. Csak feketén-fehéren, igen vagy nem, 0 vagy 100 százalékosan. Szerintem hogy a párod szeret-e és kitart-e melletted, ilyen dolog. Nem mindegy, hogy ha beteg vagy, még nyomottab leszel-e tőle, vagy erőt ad, felvidít.

2009. febr. 20. 14:01
 26/58 anonim ***** válasza:
98%

Ha elveszíted őt, úgy biztos nem lesz gyereketek.

A probléma meg előjön a következő kapcsolatban.

Lazíts, ne szedd a gyógyszert, menjetek szórakozni, légy kívánatos, vonzó, szexi. Írj eg ysms-t hogy randi 17:30-kor egy jó kis helyen, ahova eleinte jártatok. Csípd ki magad, és legyél elragadó egész este.

Élvezd, hogy tetszel, és szeret.

Ha puszival ébresztett, akkor ennyi, túltette magát. egy férfit nem lehet egész nap ezzel nyaggatni, hogy beszéljük meg. Ő már szeretné elfelejteni.Örülj neki.

Az a baba még ráér.De mondjuk szex nélkül nem fog menni, vagy nem az igazi.Szerintem, ha megnyugodnál, az inkább segítene. S az apának jobb élmény lenne, hogy ő "csinálta"

Ő egészséges, hadd ejtsen teherbe ő . Majd . Egyszer soká.

2009. febr. 20. 14:01
 27/58 A kérdező kommentje:

14.01es.sok mindenben igazad van.

Ez a randi dolog is jól hangzik, csak hogy vitelezzem ki, hisz együtt élünk..

2009. febr. 20. 14:06
 28/58 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy a párod szeret Téged, az nem azt jelenti, hogy mindent el kell tűtnie. Már az csodás, hogy elkísérget, meg kérdezősködik az orvostól! De örökké nem fogja bírni, hogy az ő hangulatát is tönkreteszed! Nem sírni kell, hogy rossz hanem cselekedni! Gondolom nem egy hete szeded a closty-t. Akkor kellett volna elmenni, amikor előjött a tünet (már ha nem mentél, mert nem írod)... Bocsánat, hogy ha kicsit lényegretörő vagyok, de én is MAGAS HORMONTARTALMÚ gyógyszert szedek (azt mondják legerősebb), és nincs tőle semmi bajom. Szóval nem kötelező kibírni ezt... Nem hiszem el, hogy nincs másik orvosság erre... Többet is ki kell próbálni, mert mindenkinem máshogy reagál a szervezete. Mellesleg az én gyógyszeremet alkalmazzák leghatásosabban 8ezt írják róla mindenhol) PCO ellen, és én nem closty-t szedek! Szóva irány az orvos szerintem, és kérj tőle bocsánatot. Én drukkolok nektek! :)
2009. febr. 20. 14:12
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

14:01 vagyok.H ajól értem, most nem együtt vagytok,hanem dolgozik. Akkor írhatsz neki. De ha a másik szobában van akkor is.Próbálj elkészülni, s elmenni, mielőtt hazaér.

Vagy menj a barátnődhöz, s készülj nála.

De ha otthon is vagytok, írj neki, s ha be akar jönni a fürdőbe, mondd hogy ne zavarjon, most fontos randira készülsz, s szép akarsz lenni.

S elmentek külön, s ott találkoztok. Van tömegközlekedés is.Taxi és segítő barátnő.

Most a mosatlan meg várhat. Legyen már valami szép élményetek is annyi sírás után. Mindkettőtöknek jól fog esni.

S olyan jó legyél, mintha első randi lenne! Na ne félj! Egy sms-t mindenki megmer írni. S tőlem hívhatod 17:50-re is, ha jobb neked :)

Hidd el. boldog lesz, s értékelni fogja .

2009. febr. 20. 14:17
 30/58 A kérdező kommentje:

14.12es.

Akkor te a szerencsésebbek közé tartozol, h nincs semmilyen mellékhatásod.

Az, h nekem van, arról nem tehetek!

Az első hónapban szinte nem volt semmilyen tünetem, a következőben már nehezebben bírtam, akkor szóltam a dokinak, és ezt volt az utolsó clostys hónap.

Ha az az magas hormontartalmú gyógyszer olyan hatásos, akkor gondolom neked/nektek már összejött..

2009. febr. 20. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!