Elhagyjam? Vagy maradjunk együtt? De szeretem. és Ő is engem, csak már elég sok minden történt, és van, hogy már nincs türelme/münk a másikhoz.
Nem kioktatást kérek, hanem tanácsot.2éve vagyunk együtt.
Hol jobb, hol rosszabb.Én ráadásul Pco-s vagyok, és clostyt is szadek, aminek a mellékhatásai szörnyen kihatnak rám.Sokat sírok, hangulat ingadozások, stb..
Ezt már néha nem tudja tolerálni, mert nincs türelme azt mondja.
Tegnap is azon vesztünk össze, hogy ő elég hülye jeleket adott arra, h sexelne, én sem úgy reagáltam, aztán elvesztettem a türelmem, mert mintha semmi nem történt volna, el kezdett tévézni, anélkül, h megbeszéltük volna, mi, és miért is történt.Mondtam, h velem Ő nem fog szórakozni, stb..ő meg h elege van, szakítsunk..van, h nálunk ez a szakítás csak "szavak" mert elszakadni egymástól nem tudunk.Este úgy feküdtünk le, h "szakítottunk", külön is aludtunk(én kértem rá).Reggel meg egy puszival ébresztett, mintha mi sem történt volna.
Írtam neki sms-t, h "megbántad a tegnapit"?, de nem jött válasz.
Mikor ő mondja ki a "szakítás szót" tudom, h csak mondja, mert akkor úgy gondolja, de nem ezt akarja.
De nekem ez baromira fáj!
Mit csináljak?Együtt is élünk, babát is terveztünk, de az utóbbi időben javarészt az én hisztijeim miatt katasztrófális a dolog.
Költözzek el?
Nem fogja kibírni, h ne keressen..Annak meg semmi értelme, h külön megyünk x időre, aztán megint együtt.
Azért írtam le mindent őszintén, h én is milyen vagyok, mert objektív választ szeretnék kívülállóktól.
Szia, ne sirj!!!
Ezt a gyogyszert hagyd abba, es tisztulj meg! Ugy meglatjatok, hogy milyen a kapcsolatotok. Ha minden rendben van, akkor egyertelmu a gyogyszer a hibas. Elhiszem hogy szenvedsz, es persze szenved a parod is, hiszen tehetetlen, nem tud segiteni rajtad. Bar tudod, bajban ismeri meg az ember a masikat. Tehat igazabol a parodnak nagyon-nagyon melletted kellene allnia. Viszont, ezt a gyogyszert nem muszaj szedned, nem?
Most eljetek, meg szerintem ez a kisbaba tul korai lenne nektek, es kesobb egy masikfajta kezelest probaljatok meg, menjel mas orvoshoz, nezz utana te is, kerdezzel masokat, olvassal itt is masoknak hogyan sikerult a baba. De majd csak kesobb. Most tisztulj, es tisztan lassatok a kapcsolatotokat, ugy mukodik-e.
Küldtem neki sms-t...
Most izgulok..
este 7kor lesz a randi...
Ma már taliztunk itthon, beszéltünk egy két szót.
Majd holnap természetesen leírom mi történt!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget tanácsok formájában.
Nos,hogy sikerült?
Légyszi amennyire lehet beavatni minket,ha már így izgultunk értetek:-))
Egy válaszoló( aki nem akar tolakodó lenni)
Hali!
Nagyon jó volt a tegnap este!
"randiztunk", elmentünk vacsizni egy olyan étterembe, ahol élő zene van, cigány prímások hegedülnek.
Nagyon kis sexi voltam, és ő egyfolytába kérdezgette, hogy miért jöttünk ide?stb...
Én meg poénosra vettem a szitut: azért jöttünk ide, és azért vagyok ilyen csini, hogy látsd mit vesztettél el!(mert ugye azt mondta szakítsunk)
Erre ő: ne már!
Ne csináld ezt!Én szeretlek!
Csak kimerült, és fáradt vagyok...
Sokat beszélgettünk, megbeszéltük a dolgainkat, és remélem működni is fog!
Nagyon nagyon szépen köszönöm a sok jó szót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!