Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem miért nem történnek meg...

Velem miért nem történnek meg ezek a dolgok? Én miért vagyok más?

Figyelt kérdés

Lassan (Jézusooom, el sem hiszem) 19 éves leszek, még pár hónap...

Élem a kis életem, élem a mindennapjaimat. Most nem rég iskolaváltás miatt, bekerültem egy új társaságba, úgy gondolom, h egész jól beilleszkedtem:) Igaz fiatalabbak nálam, de nem gond, jól megértjük egymást:)

A helyzet az, h nekem még eddig nem volt barátom és nem is csókolóztam. Voltak akik ár próbálkoztak nálam, de úgy gondoltam, h mivel egy kicsit sem tetszenek, ezért, nem "húzom az agyukat".

De bánt már, h senkim nincs, pedig annyira vágyom rá...

Egyszerűen nem tudom, h mit kéne tennem. :/

Néha nagyon elkeseredett vagyok miatta, sőt inkább gyakran...

És már furának is, gáznak is tartom ezt a helyzetet. Szval oké, persze örülök, h nem fekszem össze mindenkivel, úgy gondolom van egy értékrendem, de azért egy csók, egy hosszabb-rövidebb kapcsolatom azért lehetne már, nem??

18/L

2011. márc. 5. 15:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
24/L, utolsó voltam:)
2011. márc. 7. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!