Mit tennétek a helyemben? Miért történnek ilyen dolgok pont velem?
Pár hónapja van barátom, akit nagyon szeretek. Nagyon jó a kapcsolatunk, bármit meg tudunk beszélni vele.
A gond ott kezdődik, hogy múlt hétvégén a barátnőimmel elmentünk egy másik városba egy fürdőbe, pasik nélkül, csajos napot tartani.
Mindenki tudja rólam, hogy megőrülök a négerekért. Nagyon tetszenek. Mondanom sem kell, hogy egy néger férfivel találkoztam. Flörtöltünk egy kicsit, majd leszólított. Sokat beszélgettünk és elkérte a telefonszámomat. El sem hittem, hogy mindez velem történt meg. Nos,
Baj 1 : Én nagyon szeretem a barátomat, és tudom, hogy ő is szeret engem, és nem szeretném elveszíteni.
Baj 2 : ez a néger srác valószínűleg minden hétvégén más csajnak adja le ugyanezt a dumát, de mégis nagyon érdekel, és még meg is akar látogatni a városomban.
Baj 3 : jóval idősebb nálam.
Nem tudom mi van velem, de teljesen elveszítettem a fejem mióta megismertem, és egyre többet gondolok rá. Mindig is fekete barátot szerettem volna, amíg meg nem ismertem a jelenlegi barátomat, erre betoppan egy néger srác az életembe.
Mit tegyek?? Segítség!
1: Jöjj össze vele egy éjszakára
2: Bukj le a barátod előtt
3: Legközelebb ha ugyanilyen szituba leszel, már tudni fogod mi a helyes döntés.
Pá
Most mit lehet erre mondani? Elmesz egyszer ketszer kefelni a negerrel, es hatha kioli beloled a neger palik irant valo megorulest. Vagy, sovarogsz tovabb, nem lepsz, vagy otthagyod baratodat vagy baratod hagy ott a francba.
Volt mar fekete baratod? Tudod mi az, vagy csak az almaidat kergeted?
De miért egy jóval idõsebbet akarsz tudni magad mellé?
Nem lehet, hogy õ mellette akarod érezni magadat valakinek. Viszont ha ennyire tetszenek a négerek, akkor ne széditsd tovàbb a baràtodat, mert ha meg tudja ugyis elüld jobb éghajlatra. Ezt nem értem én ha szeretek valakit nem flörtölök senkivel.
Hàny éves vagy(szeritnem tini)és az idegen hàny éves?
Bocsi, de ha ott tartasz néhány hónap után, hogy képes vagy mással flörtölni, akkor a kapcsolatotok valóban nem olyan jó, ahogy leírtad. Basszus, én négy év után is szeretem a párom, és nem is lennék képes mással flörtölni! Pedig vannak gondjaink, csak a szerelem erősebb.
Ha annyira szeretnéd a barátod, akkor nem gondolkoznál azon, hogy más pasival szemezz, pláne flörtölj, pláne még meg is add a telefonszámod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!