Mit tennétek a helyemben? Miért történnek ilyen dolgok pont velem?
Pár hónapja van barátom, akit nagyon szeretek. Nagyon jó a kapcsolatunk, bármit meg tudunk beszélni vele.
A gond ott kezdődik, hogy múlt hétvégén a barátnőimmel elmentünk egy másik városba egy fürdőbe, pasik nélkül, csajos napot tartani.
Mindenki tudja rólam, hogy megőrülök a négerekért. Nagyon tetszenek. Mondanom sem kell, hogy egy néger férfivel találkoztam. Flörtöltünk egy kicsit, majd leszólított. Sokat beszélgettünk és elkérte a telefonszámomat. El sem hittem, hogy mindez velem történt meg. Nos,
Baj 1 : Én nagyon szeretem a barátomat, és tudom, hogy ő is szeret engem, és nem szeretném elveszíteni.
Baj 2 : ez a néger srác valószínűleg minden hétvégén más csajnak adja le ugyanezt a dumát, de mégis nagyon érdekel, és még meg is akar látogatni a városomban.
Baj 3 : jóval idősebb nálam.
Nem tudom mi van velem, de teljesen elveszítettem a fejem mióta megismertem, és egyre többet gondolok rá. Mindig is fekete barátot szerettem volna, amíg meg nem ismertem a jelenlegi barátomat, erre betoppan egy néger srác az életembe.
Mit tegyek?? Segítség!
Szakíts a barátoddal, megérdemli, hogy egy olyan lány legyen mellette aki őszinte hozzá és valóban szerelmes belé!
TE NEM VAGY AZ!
Hívd fel a feketét, "négerezd" le .. aztán többet nem lesz rá gondod, mert szóba állni nem fog veled.
Nem gondolod, hogy a legrasszistább szót sikerült megtalálni rá?
Egy időben nem volt gond a négerezés, sem a cigányozás.
Aztán hirtelen már csak romázni lehetett, és úgy néz ki, hogy a négereket is csak feketének lehet hívni.
Kérdem tisztelettel, mi a gond a "néger" szóval? Mert, ha niggert mondok, akkor oké, annak van egy olyan pejoratív hangzása. Na de a négernek???
Kérem tisztelettel, a mamám sváb. Nem fog megsértődni vajon, ha ezután is svábnak mondom?
Képzeld, én meg mindig Johnny Depp-ről álmodoztam. Nem volt elvakult rajongás, de mindig hülyéskedtünk a barátnőimmel azon, hogy ha egyszer úgy hozza az élet, hogy Johnny Depp bekopogtat és felajánlkozik, akkor kihasználjuk a lehetőséget. Ez most így elég viccesen hangzik persze, de a hangsúly nem ezen van.
A lényeg, hogy mostmár Johnny Depp kopogtathat, csengethet, dörömbölhet, akkor se kéne. Mert 2 éve szerelmes vagyok a páromba, és soha senkiért, semmilyen körülmények között nem hagynám el. Sőt, még csak meg se fordulna a fejemben olyan, hogy mással flörtöljek. Az pláne nem, hogy még habozzak azon, hogy egy másik férfit, vagy őt válasszam. Még akkor sem, ha az illető Johnny Depp.
Mivel a te fejedben ez megfordult, így egyértelmű, hogy nem vagy szerelmes a barátodba. Én a helyedben nem hülyíteném tovább szegényt. Te éld csak az álmodat (ami egyértelműen hülyeség, mert csak a dugásra kellesz a néger pasinak), a barátoddal pedig szakíts, hogy szegény találjon valaki olyat, aki tényleg szereti, és nem dobná fel a vele való kapcsolatát egy numeráért.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!