Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Miért történnek ilyen dolgok pont velem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja van barátom, akit nagyon szeretek. Nagyon jó a kapcsolatunk, bármit meg tudunk beszélni vele.

A gond ott kezdődik, hogy múlt hétvégén a barátnőimmel elmentünk egy másik városba egy fürdőbe, pasik nélkül, csajos napot tartani.

Mindenki tudja rólam, hogy megőrülök a négerekért. Nagyon tetszenek. Mondanom sem kell, hogy egy néger férfivel találkoztam. Flörtöltünk egy kicsit, majd leszólított. Sokat beszélgettünk és elkérte a telefonszámomat. El sem hittem, hogy mindez velem történt meg. Nos,

Baj 1 : Én nagyon szeretem a barátomat, és tudom, hogy ő is szeret engem, és nem szeretném elveszíteni.

Baj 2 : ez a néger srác valószínűleg minden hétvégén más csajnak adja le ugyanezt a dumát, de mégis nagyon érdekel, és még meg is akar látogatni a városomban.

Baj 3 : jóval idősebb nálam.

Nem tudom mi van velem, de teljesen elveszítettem a fejem mióta megismertem, és egyre többet gondolok rá. Mindig is fekete barátot szerettem volna, amíg meg nem ismertem a jelenlegi barátomat, erre betoppan egy néger srác az életembe.

Mit tegyek?? Segítség!

2011. aug. 22. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Szakíts a barátoddal, megérdemli, hogy egy olyan lány legyen mellette aki őszinte hozzá és valóban szerelmes belé!

TE NEM VAGY AZ!

2011. aug. 22. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Utoiratnak csak annyit, azert tortenik ilyen dolog veled, mert megengeded.
2011. aug. 22. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Hívd fel a feketét, "négerezd" le .. aztán többet nem lesz rá gondod, mert szóba állni nem fog veled.

Nem gondolod, hogy a legrasszistább szót sikerült megtalálni rá?

2011. aug. 22. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem van fekete barátom és elárulom, hogy nőknek hívja a nőket ...
2011. aug. 22. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Furcsa modon, Amerikaban van iskola, csakis a feketeknek, klubbok, tornatermek, stb, ahova, Te meg en mint feher, be nem lephetsz. Ki akkor a rasszista? Ok is negernek hivjak sajat magukat. Persze, baratod elotted nem fog olyan szavakat hasznalni, amitol megijedsz, lelepnel. De, hidd el, igy van ahogy irtam. Eltem koztuk, a sajat anyanyelvukkel.
2011. aug. 22. 16:57
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Egy időben nem volt gond a négerezés, sem a cigányozás.

Aztán hirtelen már csak romázni lehetett, és úgy néz ki, hogy a négereket is csak feketének lehet hívni.

Kérdem tisztelettel, mi a gond a "néger" szóval? Mert, ha niggert mondok, akkor oké, annak van egy olyan pejoratív hangzása. Na de a négernek???

Kérem tisztelettel, a mamám sváb. Nem fog megsértődni vajon, ha ezután is svábnak mondom?

2011. aug. 22. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Képzeld, én meg mindig Johnny Depp-ről álmodoztam. Nem volt elvakult rajongás, de mindig hülyéskedtünk a barátnőimmel azon, hogy ha egyszer úgy hozza az élet, hogy Johnny Depp bekopogtat és felajánlkozik, akkor kihasználjuk a lehetőséget. Ez most így elég viccesen hangzik persze, de a hangsúly nem ezen van.

A lényeg, hogy mostmár Johnny Depp kopogtathat, csengethet, dörömbölhet, akkor se kéne. Mert 2 éve szerelmes vagyok a páromba, és soha senkiért, semmilyen körülmények között nem hagynám el. Sőt, még csak meg se fordulna a fejemben olyan, hogy mással flörtöljek. Az pláne nem, hogy még habozzak azon, hogy egy másik férfit, vagy őt válasszam. Még akkor sem, ha az illető Johnny Depp.

Mivel a te fejedben ez megfordult, így egyértelmű, hogy nem vagy szerelmes a barátodba. Én a helyedben nem hülyíteném tovább szegényt. Te éld csak az álmodat (ami egyértelműen hülyeség, mert csak a dugásra kellesz a néger pasinak), a barátoddal pedig szakíts, hogy szegény találjon valaki olyat, aki tényleg szereti, és nem dobná fel a vele való kapcsolatát egy numeráért.

22/L

2011. aug. 23. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!