Miért történnek ezek a dolgok velem?
Na először is mielőtt leirnám nem akarom azokat a válaszokat hogy mennyire hülye vagyok. Szóval akinek ilyen válasza az kérem ne írjon.
Van egy személy akik iránt rettentő fura dolgokar érzek nincs köze szerelemhez de mégis érzelmileg kötődök hozzá. Csaka probléma az hogy mielőtt mielőtt megnem ismertem volna már az első alkalommal úgy érztem mintha ismerném.
Ha valahol épeen vagyok megézem a jelenlététt és kis idő múlva pedig látom szóval nekem ez nagyon zavaró és egyáltalán nemtudom hogy miért van ez a megérzés. Akkor nem is beszéltem vele még életembe soha de tudtam hogy mit dolgozik. És mikor amunkálya felől érdeklődtem ugyanaz a munkálya is amit éreztem.
És visszatérő álmaim vannak vele van olyan hogy 2 héten keresztül csak vele álmodok pedig lefekvés előtt nem is gondok rá. Úgy érzem mintha már nagyon rég ismerném. Mintha a jövőm a múltam tőlle függnne. És szerintem ő is ugyanezekt érzi. És még rengetg ilyen dolog van csak nem szeretném leírni. mert lehett h ígyis őrültnek tartottok pedig nem vagyok az ez mind igazság.
Ki tudja. :D De szerintem ez tök jó! Közel állsz ehhez a személyhez? Vagy csak ismerős? Szerintem ha megteheted akkor ezeket elmondhatod neki is.. tényleg lehet, hogy ő is így van veled. :)
Biztos nem szerelem? :D
Lehet, hogy te nem hiszel a reinkarnációban, de szerintem létezik. Lehet, hogy azért olyan ismerős, mert előző életedben ismerted.
Ha ilyen erős megérzéseid vannak vele kapcsolatban akkor az biztos jelent valamit. Szerintem ez azért van, mert a múltban jól ismerted vagy pedig a jövődben lesz valami kapcsolatos vele.
Remélem hasznosnak találod a válaszomat. Szívesen segítettem. Ha lenne még több kérdésed én szívesen segítenék.
A 2. vagyok
Megkérdezted, hogy ő is érez ilyen dolgokat?
Szerintem meg kéne. Bár ez az én véleményem.
Másodiknak persze megfogom kérdezzni.
A reankarnáció ...... pontosan mit jelent?
Vannak még kérdéseim:
1. Miért érzem ezeket a fura dolgokat.
2. Ha külfödön van hiába nem monja senik és mégis tudom hogy nem tartózkodik itthol miért?
3. Miért érzem úgy hogyha meghalna akkor nekem is mgkéne mert nélküle nem tudnák élni ... olyan mintha ketten alkotnánk egy embert.
4. Miér érzem meg a jelen létét?
5. MIért tudom mindig hogy hol van?
6. MIért vannak visszatérő álmaim vele?
7. Miért érzem át a fájdálmát.
8. Ha most műteni fognak mert súlyos és veszélyes műtetem lesz miért érzi az én problámámat miért érzem úgy hogyha műteni fognak őőő mindent átfog érezni? És miért érzi át a fájdalmamat miért érz ugyanazt a problámát amit én pedig neki kutya baja van mégis miért van ez?
Remélem tudól jó válaszokat adini mert az előzök is nagyon jók voltak.
A reinkarnáció az, hogy meghalsz és a lelked egy másik ember testében él tovább.
Amúgy meg ezekre a kérdésekre senki nem fog tudni neked választ adni, egyikünk sem Isten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!