Nagyon furcsa dolgok történnek velem. Szerintetek normális vok?
Ha Children of Distance-ot hallgatok akkor ha nem figyelek magamra akkor befelé fordul a szemem és transzban vagyok mert annyira szeretem hogy azt kimondani ne lehet.Ha egy nap legalább egyszer nem hallgathatom meg akkor rosszul vagyok vagyis elkezdek remegni és elsápadok.És bármelyik számot is hallgattam először nagyon erős déja vu érzésem volt.Szerintetek ez még a normálisság határain belül van ? Vagy velem van a baj ?
Segítsetek lécci mert nagyon kétségbe vagyok esve.
szerintem összekötötted a zenehallgatást vmi mással. mármint ugyértem hogy ha pl szerelmes vagy vkibe, akkor eközben a zene közben rágondolsz és elmerülsz a gondolataidban. Szerintem ez olyan mintha simán csak elbambulnál, most attól hogy bandzsítassz... na és. másnak meg a nyála csordul ki. :D
Szerintem semmi bajod nincs. Reggel suliba menetkör hallgasd meg, vagy ha meg a fejedben a dallam, akkor is mert akkor elmúlik.
Sok sikert
19/L
Ugyanez volt nekem 2 éve, szintén a C.o.D.-el...
"Függtem" tőlük.
Elutaztunk, akkor ott volt a telefonom, azon hallgattam.
Mert muszáj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!