Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon furcsa dolgok történnek...

Nagyon furcsa dolgok történnek velem. Szerintetek normális vok?

Figyelt kérdés

Ha Children of Distance-ot hallgatok akkor ha nem figyelek magamra akkor befelé fordul a szemem és transzban vagyok mert annyira szeretem hogy azt kimondani ne lehet.Ha egy nap legalább egyszer nem hallgathatom meg akkor rosszul vagyok vagyis elkezdek remegni és elsápadok.És bármelyik számot is hallgattam először nagyon erős déja vu érzésem volt.Szerintetek ez még a normálisság határain belül van ? Vagy velem van a baj ?

Segítsetek lécci mert nagyon kétségbe vagyok esve.

2009. nov. 20. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Zenefüggés?
2009. nov. 20. 20:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy tűnik.
2009. nov. 20. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon érzékeny vagy, és felkavar a zene. Szerintem ez még normális, csak arra vigyázz, hogy az életedet ne befolyásolja. Kösd le magad "hétköznapi" dolgokkal is. Én is így vagyok, zenével, könyvvel, versekkel, ki kell kapcsolni néha az érzékenységet, nehogy bekattanj. Csak azt találom aggasztónak, hogy kiborulsz, ha nem jutsz a kedvenc zenédhez egy napig. Ez fura, de még ettől se vagy "dilis", csak túl érzékeny. Sportolj, mozogj sokat, hogy visszabillenjen a realitás érzéked.
2009. nov. 20. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva segítek neked priviben szivesen
2009. nov. 20. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már nem normális.Valószínűleg kicsit eltúlzod a dolgot,de még úgy se normális:S
2009. nov. 21. 00:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Segítsetek lécci privát e-mailekben.Szeretnék változtatni ezen, de nem tudok
2009. nov. 21. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:
úúúristeeeen :|||| menj már el orvoshoz. milesz ha elutaztok valahova vagy mittudomén ahol nem tudsz majd zenéthallgatni?belehalsz vagy mi?
2009. nov. 21. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem összekötötted a zenehallgatást vmi mással. mármint ugyértem hogy ha pl szerelmes vagy vkibe, akkor eközben a zene közben rágondolsz és elmerülsz a gondolataidban. Szerintem ez olyan mintha simán csak elbambulnál, most attól hogy bandzsítassz... na és. másnak meg a nyála csordul ki. :D

Szerintem semmi bajod nincs. Reggel suliba menetkör hallgasd meg, vagy ha meg a fejedben a dallam, akkor is mert akkor elmúlik.

Sok sikert

19/L

2009. nov. 23. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy valami van a háttérben és nem a zene a főgond. (pl: családi problémák vagy anyagi gondok.)
2009. nov. 24. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nekem 2 éve, szintén a C.o.D.-el...

"Függtem" tőlük.

Elutaztunk, akkor ott volt a telefonom, azon hallgattam.

Mert muszáj volt.

2010. ápr. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!