Ez furcsa vagy teljesen normális?
Figyelt kérdés
Szóval olyan átlagosan öltözködöm, cicagatya, néha (sokszorXD) magassarkú, ilyesmi. Sokan leszólítanak, ilyesmi. (tudom, hogy szinte mindenkit:) )
De pl Metallicát, Slipknotot, Tankcsapdát stb hallgatok, és sokat olvasok jó tanuló vagyok, nem járok diszkóba:)
Ha pl ti megláttok egy ún divatp.csát, akkor rögtön arra gondoltok, h diszkós, részeges, hülye?
csak azért kérdezem mert sok ismerősöm igen meg unatkozom is:D
köszi a normális válaszokat:D
2011. máj. 7. 14:30
1/14 anonim válasza:
hát nemtom... a figyelmet cicagatya és magassarkú nélkül is el tudom érni, úgyhogy érdekes lehetsz... xD ha ennek örülsz O_O
3/14 A kérdező kommentje:
pl suliba soha nem mentem még magassarkúba vagy cicagatyába, de most nyáron az utcán sztem tökéletes:D
16 am
köszi a válaszokat:)
2011. máj. 7. 14:53
4/14 anonim válasza:
Igen, ez jut eszembe elsőre.
Aztán szerencsére sokszor pozitívan kell csalódnom. :)
18/L
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2011. máj. 9. 21:37
6/14 anonim válasza:
hát hogy kiderüljön hogy milyen is vagy belülről ahhoz meg kell ismerni! az embereknél általában az első benyomást a külső megjelenés kelti! 18/f
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. máj. 9. 21:47
8/14 anonim válasza:
de én szívesen meg állapítok rólad bármit ha dobsz egy képet magadról:D
9/14 A kérdező kommentje:
xD felejtsd el
2011. máj. 11. 15:29
10/14 anonim válasza:
el is felejtettem :D csak próbálkoztam több,de inkább kevesebb sikerrel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!