Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetséges pozitívan gondolkod...

Lehetséges pozitívan gondolkodni? CSAK pozitívan? És ezáltal tényleg megváltozik az életem, és csak jó dolgok történnek?

Figyelt kérdés
Nehéz minden gondolatomat pozitívvá változtatni, de annyi könyv stb. írja, mondja hogy hatásos, na meg az agykontroll. De eddig mindig visszatértem a negatív gondolkodáshoz. Van valaki akinek sikerült teljesen megváltozni?
2009. júl. 12. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

igen

ha arra gondolsz,amiről akarod,h. beteljesüljön,az be is fog

láttad A Titok című filmecskét? .] nézd meg.

segít

2009. júl. 13. 02:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a része hülyeség a dolognak, hogy ha pozitívan gondolkodsz, az idevonzza a jó dolgokat, viszont segít. A pesszimista ember igaz, hogy nem csalódik, de az optimista legalább jól érzi magáz addig. Próbáld meg mindenben a jót meglátni, mert mindennek van jó oldala is.
2009. júl. 13. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:

amire odafigyelsz, az megerősödik benned. ha pozitív dolgokra figyelsz, akkor azok fognak benned megerősödni, ha a negatív dolgokra, akkor azok.

erre mondják azt, hogy "bevonzod". szerinetm nem is annyira a bevonzás, csupán az odafigyelés. és ha pozitív az arckifejezesed (tehát mosolyogsz), akkor mosolyt fogsz visszakapni. :) :) :)

2009. júl. 15. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Az nem igaz, hogy a pozitívan gondolkodó emberrel csak jó dolgok történnek, de mivel ő nem pesszimista, a rossz dolgokat nem kudarcként hanem tapasztalatként fogja fel, így szerintem az élete jobban ki tud teljesedni, mert nem gubódzik be. Én 20 éves koromig kudarckerülő voltam, nem voltam boldog. Mikor pozitív életszemléletre váltottam, megváltoztam és rajtam kívül mások hozzám való viszonya is megváltozott. Megtaláltam aztán a páromat. Lehet, hogy egy pesszimista ember nehezebben talál barátokat és párt, mert az emberek nem szeretik mások negatív hozzáállását, kisugárzását. Nem kell feltétlen agykontroll ehhez. Ez egy folyamat, nem megy egyik napról a másikra. Pl. egy új környezet sokat segíthet meg persze akarni kell. Nekem sikerült. Bár nem történnek CSAK jó dolgok velem, sokkal több jó dolog történik velem, mint azelőtt.
2009. júl. 16. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Hülyeség, ha pozitívan gondolkodsz, akkor minden jóra fordul, egyszerűen csak mindent jó színben látsz, még azt is amit addig rosszban.
2009. júl. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!