Szerintetek tényleg isten embere vagyok? Nagyon fucsa dolgok történnek körülöttem és általában amit kérek vagy nagyon erősen akarok, az úgy is van.
Figyelt kérdés
Szóval mi lehet ez?(Sokan halnak emg a családomba vagy azok közül akiket ismerek) Szoktam magamba megkérdezni dolgokat magamtól!2010. máj. 11. 16:09
4/18 anonim válasza:
én ezt véletlenek sorozatának nevezném. Mármint hiszek istenben, de nemhiszem, hogy ilyen dologban erre kéne gondolnod :)
UI.: Ne félj, lesznek még rossz napjaid is :D
5/18 anonim válasza:
Nagyon hát érdekes dolgokat akarhatsz... :O
7/18 anonim válasza:
Megtennél egy szívességet? Gondolj már nagyon erősen arra, hogy béke legyen a világban, eltűnjenek a szélsőségek, ja és tudod mit? Gondolj arra is, hogy eme válasz írójának a héten szombaton legyen egy öttalálatosa. :P
Köszi
8/18 anonim válasza:
Hát,akkor gondolj erősen arra,hogy összejöjjek azzal a fiúval,aki nagyon tetszik :D
9/18 haggyámán válasza:
Én is valami hasonlót szeretnék kérni. Én csak azt szeretném kérni, hogy végre ugyanazzal a busszal menjek azzal a lánnyal, akit le szeretnék szólítani. Vagy 2 hete nem láttam már. És amikor volt rá alkalmam nem tettem meg, azóta bánt. Szóval kérlek, nagyon megkönnyebbülnék.
10/18 anonim válasza:
Az vagy, de akkor gondolj már rám is, hogy boldog párkapcsolatban éljek ínestöl és , hogy a mellem is kicsit nagyobb legyen kB.1számal:D:D:D:D
Köszönöm Te drága isteni ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!