Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi lehet a baja...

Szerintetek mi lehet a baja pár körülöttem élő srácnak velem?

Figyelt kérdés

16-18 éves fiúkra gondolok. 16/F vagyok, átlagosnak mondanám magam, de nem járok bulizni kocsmázni stb. A baj ott kezdődött hogy általánosban 2 idősebb srác piszkálni kezdett, először csak lökdöstek, köpködtek, aztán verekedés is lett belőle. Persze nem hagytam magam, bár én jártam rosszabbul. Megyek az utcán és ha találkozok ezzel a 2-3 sráccal belém kötnek. Mostanában eluralkodott rajtam egy bizonyos félelem is, mivel megtudtam már késsel járnak iskolába is, és a drogokat sem hanyagolják.

Nem szólok be senkinek, nem is vagyok cigány se, átlagos kinézetem van, és nem is koszos rongyokban járok el itthonról, ezekkel a csávókkal pedig kerülöm a találkozásokat. A barátaimat bírják, de engem valahogy nem, vajon miért?

2011. máj. 2. 19:58
 1/10 M@x ***** válasza:

A barátaid buliznak?

Lehet, hogy az a bajuk, hogy nem bulizol nem?

Vagy nem szokták mondani, amikor beléd kötnek, hogy miért?

2011. máj. 2. 20:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, ők elég sűrűn járnak ide-oda kocsmázni discoba stb.

Bár a 2-3 problémás nem szokott hozzám beszélni nagyon, általában leanyáznak aztán megpróbálnak leköpni megütni stb

2011. máj. 2. 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, ők elég sűrűn járnak ide-oda kocsmázni discoba stb.

Bár a 2-3 problémás nem szokott hozzám beszélni nagyon, általában leanyáznak, lenyomorékoznak aztán megpróbálnak leköpni, megütni stb

2011. máj. 2. 20:29
 4/10 M@x ***** válasza:
Hát akkor az a bajuk, hogy te nem mész el bulizni ezért te nem illessz be a "vagány-csávó-elméletbe"!
2011. máj. 2. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát, ez az elmélet elég valószínű... bár azért drogozni cigizni és fater motorját vagy kocsiját elkötni nem fogom hogy "vagány-csávó" legyek... ideje lesz eljárnom buliba, eddig 2-n voltam, de onnan is inkább hazajöttem a bunyó elkerülése érdekében:/
2011. máj. 2. 20:36
 6/10 M@x ***** válasza:

Szerintem buliba eljárhatsz attól bajod nem lehet, ha ismerkedsz, de ne vidd túlzásba se mert az se jó ha haza se támolyogsz.

Szóval sok sikert neked ehhez az egészhez!!!

2011. máj. 2. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged, öntöttél belém egy kis önbizalmat:)
2011. máj. 2. 20:55
 8/10 M@x ***** válasza:
Szívesen, máskor is segítek! :)
2011. máj. 2. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Fontos hogy megtaláld a számodra jó bulizóhelyet mert pl egy koncert teljesen más mint a diszkó, én utálom a diszkókat, de koncerteket imádom, meg iszogatni haverokkal...:) ( mondjuk én csaj vagyok de ez sztem nem sokat szmít xD)
2011. máj. 3. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Szüleidnek szóltál? Hátha tudnának segíteni...Mert az sem jó, hogy állandó félelemben vagy emiatt...:S Voltam én is hasonló helyzetben már...
2011. jún. 12. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!