Magabiztos akarok lenni, de hogyan, ha mindig minden összeomlik körülöttem?
15 múltam...A külsőmmel eléggé meg vagyok elégedve,de már rájöttem h a szépség semmit sem ér...Mert hiába vagyok szép,ha nincsenek kitartó barátaim,csak nyálcsorgató fiúk..:(
Valahogy minden összeomlik körülöttem,a szüleim sem támogatnak igazán..Csak ezt hallom: jaj olyan buta vagy,nemcsoda hogy nincs rendes barátnőd, hogy lehetsz ilyen banga, középsulin majd jól ellátják a bajod, nem vagy talpraesett egyáltalán..ilyenkor összeszoritom a fogam és nemtudok mit mondani..ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI. MAGABIZTOS SZERETNIVALÓ LÁNY AKAROK LENNI.nekem mérr nem sikerül? :(((((( Segítsetek kérlek :(
Ahhoz hogy több önbizalmad legyen és magabiztosabb légy kell hogy legyen sikerélményed.
Fel kell építened önmagad.A beszéded a járásod a gondolkodásmódod...stb minden összefügg ezzel.Ülj le fogj egy papírt és írd le mi az ami érdekel amit szeretsz(zene,könyv,film,mese,étel,divat...stb) aztán gyűjts össze minnél több információt ezekről a dolgokról
majd kezdd el bővíteni érdeklődési körödet.Mutasd meg a világnak hogy itt vagy és állj ki magad mellett gondolkodj pozitívan és mosolyogj :)
Sikerülni fog én szurkolok nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!