Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csakis én vagyok azért a...

Csakis én vagyok azért a hibás mer 18 évesen nem vagyok elég magabiztos, néha nem vagyok elég hülye a társasághoz?

Figyelt kérdés

nem értem hogy szerintem sokkal megfontoltabban ,tudatosabban élek, próbálom magam fejleszteni ,de akárhogyan is erőlködöm nagyon lassan fejlődök. az önbizalmamat is csak úgy tudom erősíteni hogy végiggondolom a dolgot olyan mélységeik amit már könnyedén lesz.rok ,de én nem hiszem el hogy minden velem egykorú ezt képes végig gondolni ,hanem ezek bármit szinte le tudnak sz.rni

hogyan csinálják? mitől van több önbizalmuk mint nekem? miért nem tudok velük együtt nevetni a hülyeségeiken és miért érzem rosszul magam ha primitívkednek? miért nem vagyok én is káromkodós,röhögős?

ne oltsatok légyszíves,normális kérdés amire normális válaszokat várok,köszönöm

18f

2011. szept. 2. 22:04
 1/5 Walk With Me ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem képviselsz velük egy szintet, ahogy én sem. Idegenek vagyunk eme idegen földön.

Amúgy Te írtad nemrég azt a 100+ választ kapott kérdét igaz? Hasonlít a stílusotok.

2011. szept. 2. 23:22
 2/5 A kérdező kommentje:

de azt sem értem hogy mit tettem, vagy mit nem tettem amiért ilyen helyzetbe kerültem:\

már jópár kérdésemre adtál választ(nem kaptam egyikre sem 100+ választ),írhatok privit?

2011. szept. 2. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Annak örülj hogy nem vagy káromkodós
2011. szept. 9. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
ne hibáztasd magad azért, mert nem vagy olyan idióta, mint az átlag. keress hasonló normális embereket(:
2011. szept. 10. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

:D köszi.

igyekszem nem hibáztatni ezért magam ,de sokszor egyszerűbb.

sajnos nagyon sokszor vagyok olyan társaságba ahova nem avgyok való. de mázlimra találtam már pár értelmesebb embert is:)

köszi a válaszokat

2011. szept. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!