Csakis én vagyok azért a hibás mer 18 évesen nem vagyok elég magabiztos, néha nem vagyok elég hülye a társasághoz?
nem értem hogy szerintem sokkal megfontoltabban ,tudatosabban élek, próbálom magam fejleszteni ,de akárhogyan is erőlködöm nagyon lassan fejlődök. az önbizalmamat is csak úgy tudom erősíteni hogy végiggondolom a dolgot olyan mélységeik amit már könnyedén lesz.rok ,de én nem hiszem el hogy minden velem egykorú ezt képes végig gondolni ,hanem ezek bármit szinte le tudnak sz.rni
hogyan csinálják? mitől van több önbizalmuk mint nekem? miért nem tudok velük együtt nevetni a hülyeségeiken és miért érzem rosszul magam ha primitívkednek? miért nem vagyok én is káromkodós,röhögős?
ne oltsatok légyszíves,normális kérdés amire normális válaszokat várok,köszönöm
18f
Egyszerűen nem képviselsz velük egy szintet, ahogy én sem. Idegenek vagyunk eme idegen földön.
Amúgy Te írtad nemrég azt a 100+ választ kapott kérdét igaz? Hasonlít a stílusotok.
de azt sem értem hogy mit tettem, vagy mit nem tettem amiért ilyen helyzetbe kerültem:\
már jópár kérdésemre adtál választ(nem kaptam egyikre sem 100+ választ),írhatok privit?
:D köszi.
igyekszem nem hibáztatni ezért magam ,de sokszor egyszerűbb.
sajnos nagyon sokszor vagyok olyan társaságba ahova nem avgyok való. de mázlimra találtam már pár értelmesebb embert is:)
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!