Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megharagszik rad egy barátod,...

Megharagszik rad egy barátod, de te úgy érzed cseppet sem vagy hibás. Ha találkoztok köszönsz neki?

Figyelt kérdés

olyan dolgokért haragszik meg tegyük fel, amiért inkább neked kéne...semmi oka nincs rá, vagy azt állítja van de te nem így latod.

ennek ellenére ha ő nem megy oda köszönni neked, vagy beszélgetni veled, te megteszed?

vagy már csak büszkeségből sem?

2011. jan. 22. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így. Én azt tettem, h oda mentem hozzá és azt mondtam, h inkább beszéljük meg. Ő is el mondta a szemszögét és Én is. végül 3 nap múlva ki békültünk.
2011. jan. 23. 01:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer köszönnék, mintha mi sem történt volna. Ha nem viszonozza, legközelebb én is hallgatok.
2011. jan. 23. 01:19
 3/5 A kérdező kommentje:

kétszer is előfordult ez velem

az egyik barátom azért 'haragudott meg' mert hát magyarul mondva megparancsolta,hogy hívjak fel valakit és kérdezzek meg tőle valamit, és én elvártam volna egy 'kérlek'-et. ezért azt mondta, hogy akkor mi befejeztük. (omg)

a másik barátom meg hát, valami olyasmiért hogy én 'megváltoztam'...ami hát végül is nincs teljesen így.

lehet sajnos az a nagy igazság, hogy sosem voltak igazan a barátaim. :)

2011. jan. 23. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Kábé 5 perc alatt elfelejtem, ha összevesztem valakivel, szóval lehet, hogy a nyakába is ugranék. :D
2011. jan. 23. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon ritkán találkozom velük, úgyhogy valószínűleg ez ebben az esetben nem menne ilyen könnyen de azért köszi
2011. jan. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!