Szerintetek én vagyok a hibás? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm, akit már régóta ismerek, teljesen megváltozott, folyton csak panaszkodik, de engem nem hallgat meg, szivességet kér, de ha úgy van, nem viszonozza, és néha annyira fáraszt, hogy már nem tudom elviselni. Mióta szünet van, nem is taliztunk, de még a telefont sincs kedvem felvenni ha keres. Egyszerűen elfogyott a türelmem, mert már elég régóta ilyen. De furdal a lelkiismeret.2011. júl. 14. 20:25
1/3 kettőspontdédé válasza:
hát ezt próbáld megbeszélni vele szerintem...
2/3 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Mindkettőtök hibás.
A barátnőd azért, mert bunkónak tűnik (vagy csak te nem tudod, hogy mi az igazi problémája). Te pedig azért, mert nem vagy képes a szemébe mondani a te gondjaidat.
Az én legjobb barátnőm is már lassan egy éve az idegeimre megy. Már 2szer próbáltam megbeszélni vele a dolgot kisebb-nagyobb sikerekkel. Mindig mondogatja, hogy megváltozik meg stb. de ugyanolyan marad. Igen, én sem vagyok mindig a csúcson, de legalább próbálkozom.
Az is lehet a gond, hogy talán kinőttétek egymást. Én is ezt érzem a saját bnőmmel. Gyerekkori barátság, de idővel mindenki megváltozik vki kicsit, vki nagyon.
3/3 anonim válasza:
hmmmmm. lehet hogy én vagyok az.. nekem is elegem van belőled!!!! ű
ha nem te vagy az akk bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!