Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos! Most mi van? Én vagyok a hibás, hogyan tudnám ezt jóvá tenni!? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam(fiú)nagyon tetszik nekem múlt héten egyik órán kiderült,hogy "állítólag"én is tetszek neki.Aztán rá egy napra szó volt erről levelezésben pont akkor nagyon rossz napom volt,felidegesítettek meg minden..Leveleztünk..és mondta,hogy tetszek neki..Én meg erre jó bunkón:S azt írtam vissza,hogy"persze"Nem hittem, el mert azt hittem viccelt vagy csak szépen át akar verni..Aztán barátnőm kérdezte,hogy most"igen vagy nem"?én nem válaszoltam semmit hanem bedurcáskodtam és nem szóltam hozzá se a fiúhoz:S Aztán most hétfő óta mintha nem is léteznék a fiú számára mármint úgy értem,hogy ritkábban néz rám mint régen(régen szó szerint bámult)és most meg alig szól hozzám 1-2 szót aztán kész vége ennyi volt..:(Nagyon megbántam,hogy nem tudtam akkor uralkodni magamon és normális ember módjára válaszolni:(:( Ma is alig nézett rám akkor is már a sírás kerülgetett,hogy mért nem tudtam normálisan válaszolni:(:(Msn sincs fönt tegnap óta:(Létszíves segítsetek!! Tudom én vagyok a hibás mivel tehetném ezt jóvá,hogy sor kerüljön arra,hogy megkérdezze a srác,hogy nem-e járok-e vele?És ne nézzen levegőnek!!?(Bunkók meg ha lehet ne válaszoljanak mert normális válaszokat és tanácsokat várok!!)2010. febr. 2. 15:28
1/4 anonim válasza:
Szia
Sztem mindenféleképpen beszélj vele,ha nem akarod elveszíteni.
Az lenne a legjobb,ha szemtől szembe kérnél bocsánatot tőle.
2/4 anonim válasza:
Beszélni tudsz. Gondolom mind a ketten egy nyelvet beszéltek, ezek után a kommunikációs akadály nincs. Szóból ért az ember, főleg ilyenkor.
3/4 anonim válasza:
Nem gondoltál arra, hogy személyesen bocsánatot kérj?:)
Lehet, hogy én se próbálkoznék tovább nálad egy ilyen "persze" után. Menj oda hozzá, vagy ha nagyon nem akarsz, akkor írj neki levelet, hogy "Bocsi, hogy múltkor kicsit bunkó voltam". Ha akar valamit, akkor ezek után biztos újra elkezd próbálkozni :)
4/4 anonim válasza:
Hát egyszerűen állj elé és mondd el neki azt amit ide leírtál.Csak azért mert tetszik még beszélhetsz vele normálisan nem kell ezt túl játszani.És kérdezd meg tőle te h járna-e veled.Ebben manapság már nincs semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!