Nem igazán a témához kapcsolódik. De ti is jártatok már úgy hogy valamit nagyon szeretnétek, vagy a boltban nagyon megtetszik valami, és otthon látjátok meg hogy hibás, vagy már nem tetszik úgy, és megbánjátok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 18:08
1/5 anonim válasza:
Voltam így. Vissza is vittem. Egy nadrág volt. Sajnos csak cserélni lehetett és azok meg nem tetszettek, még ennyire sem. Úgy hogy maradt. Még sohasem volt rajtam.
2/5 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, nekem is egy gatya volt, boltban még nagyon tetszett alig vártam hogy hordhassam, és mikor hazavittük,onnantól fel se vettem.. :s
3/5 anonim válasza:
Vettem egy ruhát, ilyen egyberuha volt. Egy drágább butikban szereztem be, utána mentünk nyaralni és elvittem. Ott felvettem, hát anyuék azt mondták, hogy ez a legszörnyűbb, amit vehettem. Hülyén állt rajtam...
Utána visszavittem és levásárolhattam.
4/5 anonim válasza:
önismereti kérdés? most komolyan?
5/5 anonim válasza:
igen,ez önismereti kérdés! egyébként voltam én is így...a boltban nagyon tetszet de nem próbáltam fel mert siettem otthon meg már rajtam gáz volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!