Észrevettétek hogy aki önbizalomhiányos az többször "kezdeményezi" a köszönést mint aki magabiztos, esetleg nagyképű?
komolyan mondom én is ezt fogom tenni és akkor felnéznek rám, hogy ez miért jó ,nemtudom:S
de ilyen egy sz.r világban élünk, ahol ez kell. sosem találtam magam ,mindig én voltam az aki felnéz másokra, de már egyre jövök ki ebből , akárhogy akarom nem tudok lesz.rni olyasvalakit akivel meg akarok ismerkedni(nem csak lányokra gondolok, és nem vagyok meleg) ,maximum a látszatát tudom fenntartani
ha önmagam adnám akkor egy önbizalomhiányos ,béna gyerek lennék, ha viszont megjátszom magam sokkal jobban érzem magam, sosem voltam lesz.rom típus, de rájöttem hogy ez kell a mai világban
17f
Nem vettem észre. Sőt. Aki önbizalomhiányos,elzárkózik, egy magabiztos, kedves és nyílt ember viszont sokszor barátkozik, kezdeményez.
Talán azokra gondolsz, akik zárkózottak, nagyon magabiztosnak tűnnek és mindenkivel lekezelően bánnak. Nos ők nem kezdeményeznek egyáltalán. (mint ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker.. ajánlom olvasásra az érkezett válaszokat.)
Hozzátenném még: Eddig gyerek voltál, lüke, persze hogy felnéztél másokra, és helyes lenne, ha továbbra is ezt tennéd, persze jól megválogatva, hogy ki az, akit követni akarsz. Így tanul és alakítja a személyiségét az ember. TInédzserkorban ébredünk valami újféle tudatra, most kell megtalálni magad, ez normális.
Ha ezt az ideált követed, belőled is egy ilyen defektes ember lesz, aki mindenre ugyanúgy reagál: elzárkózással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!