Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetek. Ha alapból...

Mit tehetek. Ha alapból önbizalomhiányos vagyok, és a cukorbetegségem is azzá tesz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Rengeteg ember cukorbeteg,ettől nem vagy kevesebb.

figyelned kell a kajákat,esetleg inzullinoznod magad,és ennyi

Ettől ugyanugy szerethető vagy.

Szóval ezt a részt felejtsd el.

Mi miatt van még önbizalomhiányod? Hány éves vagy? Fiú vagy lány?

2011. jún. 21. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Fejben dől el az egész.Olvass ilyen önbizalomnövelős szövegeket és tartsd észbe,hogy senkinél nem vagy kevesebb,mindenkinek más az értékrendje.

Mindenki jobb és rosszabb valamiben.Neked is biztosan van erősséged,akkoris ,ha Te még nem is tudsz róla.

2011. jún. 21. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is cukorbeteg vagyok. De hiába vagyok " beteg" nem érzem magam külön embernek,és lehet önbizalmad. járj el ismerkedni,stb. :D
2011. jún. 21. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Én lisztérzékeny vagyok, hasonlóképp érzek. Mindenki csak különcnek titulál emiatt, és nem értenek meg. De emiatt nem szabad önbizalomhiányos embernek lenni, ugyanúgy egész és jó ember vagy, ráadásul neked az élet már megtanította azt, amit sokaknak még nem vagy soha nem fog. Teher alatt nő a pálma, tudod. :)

Ha rossz emberekkel találkozol, negatív visszajelzéseket kapsz, nézd meg, kitől kapod és tégy rá nagy ívben, akárki is az! Vissza is vághatsz akár, úgy még könnyebb lesz. Egyébként meg keress valami jó elfoglaltságot, tanulj nyelvt, menj valamilyen tanfolyamra, hogy elérhess valamit és büszke lehess magadra! Tanulj, ez nem csak a fejlődés útja, de az elért eredmények fejlesztik az ember önbizalmát. :) Sok sikert!

2011. jún. 21. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a betegséged határozza meg,hogy ki vagy!Azt csak azt határozza meg,hogy mit ehetsz és mit nem.Nem értem,miért lettél ettől önbizalomhiányos.Talán mások úgy kezeltek?Sajnáltak,pedig te nem akartad?Megértem a helyzetet.De ne érezd magad ettől kevesebbnek..mert nem vagy az!
2011. jún. 21. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2011. jún. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!