Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj ha nagyon szeretem ha...

Baj ha nagyon szeretem ha minden körülöttem forog és én vagyok a középpontban?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és ilyen a természetem, de tudom hogy ez nem jó

min változtassak?

2010. dec. 15. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel, amíg másoknak nem ártasz :D Szerintem nem kell semmin változtatnod, csak annyit tanácsolnék hogy bánj tisztelettel azokkal akik megérdemlik :) Ha te vagy az aki mindenkin segít, és azért van a középpontban mert tök jófej, azzal végképp semmi baj nincs!
2010. dec. 15. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Hüly. Kurv. ... remélem kitudod találni mit irtam:)
2010. dec. 15. 17:31
 3/8 A kérdező kommentje:

1.köszi!

2.?????miért is?

2010. dec. 15. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de sokak szerint ez idegesítő

Pedig észrevételem szerint valóban mindenki szeret a középpontban lenni. Én komolyan ezt vettem észre,főleg azok akik beszólnak,hogy szálljak már le a magas lóról....

Persze,pont az mondja,hogy szálljak le a lóról aki egy púpos tevén ül

2010. dec. 15. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Mindenki szeret a középpontban lenni, de vannak akik még az átlagnál is jobban. Nyomasztó lehet az ilyen ember közelsége, főleg azoknak akik nem ennyire extrovertáltak.

Akkor változtass ha észre veszed h a környezetedben lévőket zavarja a hozzáállásod.

2011. jan. 28. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szereted ha minden körülötted forog, ergó nem kell változtass, hisz így érzed jól magad..

17/F (aki szintén szeret a középpontban lenni, csak a stílusával elront mindent :D)

2011. jan. 28. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Az emberek kb fele rühelli, ha rá irányul a figyelem. Méhogy mindenki szeret a középpontban lenni... Nézzetek már körül.
2011. jan. 29. 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

19:06

Ez függ a tárgytól is, hogy mivel kapcsolatban vagy a középpontban.

2011. jan. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!