Hogyan lehetnék én is a középpontban?
Alapból kedves ember vagyok sokak szerint,de még sincs olyan sok barátom,inkább visszahúzodóbb vagyok,csendes.Ha összejön egy nagy társaság,akiket részben ismerek,akkor is más beszél,én meg csak nagyokat hallgatok,meg mosolygok.Ugyanez a helyzet az osztályommal is,ha együtt vagyunk,én nem tudok belekapcsolódni a témába,félek,hogy hülyeséget mondok,meg ez már olyan régóta így van,hogy teljesen megszoktam,furi lenne,ha én beszélnék:D de mégis zavar,mert pl.a mostani osztályom felével még nem beszélgettem,pedig már szeptember óta ismerjük egymást.Ezen szeretnék változtatni.Ezért úgy irigylem egy pár osztálytársam,akik bárkivel,bármiről tudnak beszélni,és mindenki szereti őket,mindig ők vannak a középpontban.Hogyan lehetnék én is ilyen?Tudom,hogy a külső is fontos,amin most próbálok változtatni,leadni egy pár kg-t,ilyesmik,de ezen kivül,hogyan lehet elérni,hogy nagyából mindenkivel jóban legyél,legyen beszédtémád,legyek nagyszájúbb,nyitottabb?
Segítsetek légyszi,nagyon fontos lenne!
Köszi:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!